Samsun'da okullara kar tatili verilecek mi?

Samsun'da okullara kar tatili verilecek mi?

Samsun'da dün başlayan yoğun kar yağışı Samsun'u etkisi altına aldı peki Samsun'da okullar tatil edilecek mi?

Samsun'da okullar tatil olacak mı? Samsun'da öğrenciler eğitimin devam edip etmeyeceğini merak ediyor.Samsun’da kar tatili olacak mı?

Samsun ve ülke genelinde dün başlayan kar etkisine devam ediyor. Samsun'da yoğun kar hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Samsun'a kar yağışı aralıklı olarak bugün de devam edecek.

Karadeniz'de yoğun kar yağışı nedeniyle birçok il ve ilçede eğitime ara verildi, şu ana kadar Trabzon, Rize, Zonguldak ve Karabük'te okulların tatil edilmesi kararlaştırıldı. Samsun'da ise okulların tatil olup olmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Samsun'da okullara kar tatili verilecek mi? sorusunu merak eden öğrenciler Samsun'da kar tatili haberi bekliyor.

Ancak Gözler Samsun Valisi Osman Kaymak'ta. Bugün akşam kar yağışının devam edip etmemesine ve açılan yollara bağlı olarak karar verilecek.

ENGELİ VE HAMİLELERE TATİL VAR MI?

Samsun İl genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacak mı konusu okul tatilleri kadar merak ediliyor. Samsun Valiliği’nden henüz bu konu hakkında bir açıklama yapılmadı.