EV'leniyoruz Fuarı'nın yıldızı BC Hotel Samsun oldu

EV'leniyoruz Fuarı'nın yıldızı BC Hotel Samsun oldu

TÜYAP Fuar alanında gerçekleşen ''EV'leniyoruz Fuarı''nın yıldızı BC Hotel Samsun oldu.

TÜYAP tarafından, T.C.Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB'in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlananSamsun 4. EV'leniyoruz Fuarı’naBC Hotel Samsun damga vurdu. 

Konut Projeleri, mobilya, aksesuar, dekorasyon, züccaciye, gelinlik, damatlık, abiye kıyafet, çeyiz, halı, düğün organizasyonu, beyaz eşya, elektronik eşyaların bulunduğu Samsun EV’leniyoruz Fuarı'na damgasını vuran firmalardan biri deBC Hotel oldu.

Samsun’da turizm sektörünün önde gelen firmalarından olan BC Hotel düğün organizasyonu konsepti standıyla göz kamaştırırken ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Görkemli balo salonu ile,Karadeniz’in eşsiz manzarasına karşı, yıldızların altında unutulmayacak bir düğün imkanı sunan BC Hotel’in terasında bulunan Brilliant Coast Roof Restaurant konuklarına, tecrübeli şefler yönetiminde dünya mutfağının örneklerini ve eşsiz yöresel lezzetlerini bir arada sunuyor.

Türk ve dünya mutfağının farklı lezzetlerinin sunulduğu Lobi Bar ise küçük atıştırmalıklar ve muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahve ve çay keyfi için birebir.