Samsun'da tavuk döner sağlıklı mı?

Samsun'da tavuk döner sağlıklı mı?

Türkiye'de en ucuz tavuk döner satışı olan Samsun'da, tavuk döner sağlıklı mı? Samsunsonhaber.com özel haber.

Türkiye'yi salayan bozuk tavuk etlerinin çamaşır suyu ile yıkanması vatandaşların aklına soru işareti bıraktı.

Samsun'da tavuk dürümün çok ucuz olması Samsun'da bulunan esnafları hedef haline getirdi. 2.5 liradan başlayan tavuk dürüm fiyatları vatandaşları tedirgin etti.

Samsunsonhaber.com'a özel konuşan Samsun Lokantacılar, Pastacılar, Tatlıcılar ve Pideciler Başkanıİsmail Balcı insanların yüreğine su serpti.

SAMSUN'DA ESNAFLAR ARASINDA RAKABET VAR

Başkanı İsmail Balcı konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi "Türkiye'nin bir çok ilinde gıda ile oynanmış hile yapılmıştır 14 senedir Samsun'da Lokantacılar, Pastacılar, Tatlıcılar ve Pideciler Başkanıyım ama Samsun'da hile görmedim. Samsun insanı karından fedakâr eder aralarında rekabet içlerindeler, bu rekabet yüzünden birçok esnafta kapattı.

HİLE YOK ETİNİ AZ KOYAR

Konuşmasına devam eden Balcı"  Samsun'da esnaf zararına satar ama hileli ürün satmaz. He olurda satan olursa da biz onu hemen ifşa ederiz burada barındırmayız. Tarım il ve ilçe müdürlükleri ile sürekli denetim içerisindeyiz. Halkımızın içinde böyle bir kuşku olmasın. Fiyatların ucuz olması hile değildir nedir eti az koyar sebzeyi çok koyar ama sağlıksız ürün Samsun'da yoktu esnafımız bu konuda güvenilir geçmişe dayalı bir sabıkası yoktur." dedi.

AHMET ALTÜRK'ÜN ÖZEL HABERİ