Samsun'daki FETÖ'cülerin başına para ödülü konulunca 'Siyasi Ayak Çıkışı' geldi

Samsun'daki FETÖ'cülerin başına para ödülü konulunca 'Siyasi Ayak Çıkışı' geldi

Samsun'da FETÖ'nün beyin takımında yer alan ve terörden arananlar listesinde yer alan firari iki ismin başına devletin para ödülü koyduğu haberinin ardından MHP İl eski Başkanı Şaban Kılıç'tan 'Siyasi ayak' çıkışı geldi.

Samsun haber: Samsun'daFETÖ'den arananlar listesinde yer alan Bilal Karaduman’ın ihbar edilmesi veya yakalanması halinde 1 milyon, Samsun Çarşamba doğumluSelman Kuzu’nun ihbar edilmesi veya yakalanması halinde 10 milyon TL ödül verileceği haberinin ardından MHP İl eski BaşkanıŞaban Kılıç sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Devlet, resimleri bulunan iki kişinin başına milyon lira gibi ödül koymuş.Ben ve hiçbir ülkücü, bu resimdeki iki kişiyi tanımayız. Bilmeyiz. Karaduman Soy adlı kişiyi,15-Temmuz sonrası basından duyduk.
FETÖ'nün siyasi ayağı merak ediliyor. Bu iki kişi FETÖ idarecisi ise, Samsun genelinde 'Bu İki kişi ile telefondan veya yüz yüze görüşen-bu iki kişi ile ülke içinde veya ülkeler arası seyahat eden-hatta bu iki kişi ile ABD'ye ziyarete giden-bu iki kişi ile yurt içi veya yurt dışında toplantılara katılan Samsunlu siyasilere bakmak gerekir.


Eğer var ise yukarıdaki duruma uyan Samsunlu Siyasiler 'FETÖ'nünSamsun'daki Siyasi Ayağını' o kişilerde aramak lazım. Yine var ise bu tür Samsunlu Siyasi 'Bu Kişilerin%99 unun aynı Siyasi Partiden olduğunu' ifade edebilirim.

TBMM de 'Verilecek Bir Önerge İle'
FETÖ İsimli Yapının'Siyasi AYAĞI'Ortaya Çıkarılmalıdır..
Bu ÖNERGEYİ Vermek TBMM'de Bulunan Her Ülkücü-Türk Milliyetçisi Milletvekilinin Vazifesidir..


Muğla Köyceğiz 1973 doğumluBilal Karaduman’ın Samsun İmamı olduğu, 1965 Samsun Çarşamba doğumlu Selman Kuzu’nun daFETÖ örgütünün üst yapılanmasında görev aldığı ifade ediliyor.

SİYASİ AYAK TARTIŞMASI SAMSUN'DA

MHP Genel BaşkanıDevlet Bahçeli'nin "FETÖ'nün siyasi ayağıyla mücadelede zaaf var" şeklindeki açıklamaların ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da, “FETÖ’nün siyasi ayağı araştırılsın komisyonu” önergesi veren CHP'ye, "AK Parti’de, MHP’de bu tür adamlar mı var? Hadi ispatla" demişti. Erdoğan konuşmasının devamında "Eğer ispatlayamıyorsan bunlar sende... Ya CHP içinde var, ya İP’te var, ya HDP’de var" ifadelerini kullanmıştı. Şaban Kılıç’ın açıklamalarının ardından siyasi ayak tartışması Samsun gündeminde de yerini alacağa benziyor.