Samsun'da korkunç Şaver Cindi cinayeti Müge Anlı'da!

 Samsun'da korkunç Şaver Cindi cinayeti Müge Anlı'da!

Samsun'un Kavak ilçesinde yaşayan ve diri diri yanarak hayatını kaybeden Şaver Cindi'nin çocukları Müge Anlı'ya başvurdu.

Müge Anlı Samsun: Samsun’unKavak ilçesi Küçükçukuralan mahallesinde, 2017 yılında evinde diri diri yakılarak öldürülenŞaver Cindi'nin çocukları cinayetin aydınlatılması ve cinayet zanlısının yakalanması içinMüge Anlı'ya başvurdu.

Şaver Cindi, olayın olduğu gün vucudunun birçok bölümü yanmış bir şekilde oğlu tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olayı tesadüfen gören Şaver Cindi'nin oğluErcan Cindi, annesinin yanına giderken evin yandığını görünce eve daldı ve annesinin evin içerisinde baygın halde yattığını gördüğü belirtti.

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 76 yaşındaki Şaver Cindi, bir süre yaşam mücadelesi verdikten sonra hayatını kaybetti.

FİKRET CİNDİ BENZİN DÖKÜP YAKTI

Olaydan 10 gün sonra hayatını kaybeden yaşlı kadın hastanede verdiği ifadesinde;Eşimi cuma namazına gönderdikten sonra kapı çalındı ve bende açtım. Akrabamız olanFikret Cindi içeri girdi. Benden para istedi. Bende olmadığını söyleyince evin içerisinde beni darp ederek tehdit etti. Yerlerde sürükledi. Gelinlik sandığını kırarak cüzdanı aldı. Elinde şişe vardı. Daha sonra yanında getirdiği benzini üstüme ve evin etrafına döktü ve yakarak kaçtı. Ben biranda alevlerin içinde kaldım. Sürüklenerek dışarı çıkmak istedim ama çıkamadım” dedi.

ATV ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alanMüge Anlı, yaşlı kadının ölmeden önceki ifadesini canlı yayında okudu.

Müge Anlı, Fikret Cindi'nin 51 yaşında evli ve 6 çocuk babası olduğunu,Samsun'da yaşadığını ve baba tarafından akraba olduğunu, daha öncede hırsızlık ve dolandırıcık suçlarına karıştığını dile getirdi.

FİKRET CİNDİ SAHTE KİMLİK KULLANIYOR OLABİLİR

Müge Anlı, katil zanlısı olduğu düşünülen Fikret Cindi'nin 3 yıldır kayıp olduğunu ve sahte kimlik kullanıyor olabileceğinin de altını cizdi.

Müge Anlı,Fikret Cindi'nin konuyla ilgili aranma suçunun; '' Yangın, su baskını, tahrip, batırma, bombalama yada nükleer biyolojik kimyasal silah kullanarak öldürme'' olduğunu açıkladı.

SAMSUN'DAN CANLI BAĞLANTI KURULDU

Samsun'dan canlı yayın bağlantısı kurularak, cinayet zanlısı Fikret Cindi'nin abisiAli Cindi ve babasıŞerif Cindi açıklamalarda bulundu.

Abisi Fikret Cindi'nin yanından 20 yıl önce gittiğini söyleyen Ali Cindi;'' 20 yıldır beni ne arar ne de sorar, hiç yan yana gelmedik. Gidin bulun ben haber almıyorum'' dedi.

20 YILDIR GÖRMEDİK

Babası ise; '' Yüzünü görsem tanıyamam. 20 yıldır hiç görmedik'' şeklinde konuştu.

Samsun'un Kavak ilçesinden canlı yayına telefonla bağlanarak bir ihbarda bulunan Sebahat hanım benzer bir olayın kendi köylerinde de yaşandığını söyledi.

SENİ DE YAKARIM DİYOR

İhbarda bulunan kadın açıklamasında; Bizim köyümüzde de yaşlı bir kadın, eşi yatsı namazına gittikten sonra biri kapıyı çalıyor ve kapıyı kadın açınca da, kadını öldüresiye dövüyor. Paraları çıkart, paraları ver yoksa seni de yakarım diyor. Buna benzer yakın bir köyde daha olay oldu. Yaşlı kadınları, kimsesiz insanları seçiyor bu adam. Bu olay 3 sene falan önce oluyor. Olaylar birbirine çok yakın'' dedi.

FİKRET CİNDİ NEDEN KAÇIYOR?

Müge Anlı; '' Eğer bir suçu yoksa, çıksın ortaya, o dönem nerede olduğunu ispatlasın, bizde başkasına bakalım. Neden kaçıyor? '' dedi.

Haber:Kübra ÖKSÜZ