Samsunspor Pendikspor maç bileti nasıl alınacak ? Tıkla öğren

Samsunspor Pendikspor maç bileti nasıl alınacak ? Tıkla öğren

Samsunspor Pendikspor maç biletlerinin nasıl alınacağı, Samsunsporlu taraftarlar tarafından araştırılıyor.

Samsunspor Haber: Yılport Samsunspor’un deplasmanda oynayacağı Pendikspor karşılaşması 18 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’daPendik İlçe Stadı'nda oynanacak.

Samsunspor Pendikspor karşılaşmasında deplasmana gidecek olan Samsunsporlu taraftarlar, maç biletlerini nasıl alacağına yönelik araştırma yapıyor.

Karşılaşmanın biletleri ile ilgiliSamsunspor Futbol Kulübü A.Ş’den de yazılı bir açıklama geldi.

Yapılan yazılı açıklamada ,Samsunspor taraftarına ayrılan kısmın %5’ten %10’a çıkarılarak 226 adet olduğu duyuruldu.

Bu biletlerin yarısının Samsunspor Kulübüne teslim edildiği, diğer yarısının iseİstanbul’da yarın (17 Ocak Cuma) saat 13.00’den itibaren Pendik Stadı gişesinde 5 TL’den satılacağı belirtildi.

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

 “18.01.2020 Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımızPendikspor maçı öncesi, öncelikle stadın değiştirilmesi konusunda yaptığımız girişimler maalesef olumsuz sonuçlanmış fakat deplasman trivübü koltuk sayısı artış  talebimiz Pendikspor yönetimi tarafından kabul edilmiş ve Büyük Samsunspor taraftarına ayrılan koltuk oranı %10’a yükseltilerek bilet sayısı 226’ya çıkartılmıştır. Eski orana göre belirlenen deplasman tribünü biletleri kulübümüze teslim edilmiş olup, yeni eklenen %5’lik kısım ise İstanbul’da satışa sunuculacaktır.

Pendikspor yönetimine bu konuda gösterdikleri çaba ve destekten dolayı teşekkürlerimizi sunarız.  Deplasman tribünü biletleri yarın (17 Ocak 2020 Cuma) saat 13.00’ten itibaren Yeni Mahalle Pendik Stadyumu’nda 5 TL’den satışa çıkacak ve bir kişi yalnızca iki bilet satın alabilecektir. Geçmiş dönemlerde yaşanılan sıkıntıların yaşanmaması ve taraftarlarımızın güvenliği açısından biletsiz olan taraftarlarımızın stada giriş yapamayacağını önemle belirtmek isteriz. İçinde bulunduğumuz lig  ve oynadığımız stadların Büyük Samsunspor taraftarı ve Samsunsporumuz için yetersiz olduğunu bildiğimizi ve bu konudaki mağduriyetlerin minimum seviyeye inmesi için tüm girişimlerimizi yaptığımızı belirtmek isteriz.  Birlikte yükselişimiz ile ait olduğumuz yere devam eden yolculuğumuzda yanımızda olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.” denildi.