Akın Üner'in kaleminden...SAMSUN'UN DÜNÜ VE BUGÜNÜ ÜZERİNE...

Akın Üner'in kaleminden...SAMSUN'UN DÜNÜ VE BUGÜNÜ ÜZERİNE...

Akın Üner'in kaleminden...SAMSUN'UN DÜNÜ VE BUGÜNÜ ÜZERİNE...

Samsun'a özel sosyal medya gruplarından en büyüğü hangisidir bilmem, ama bunlar içinde en büyük ve düzeyli olanlardan birisi, hiç şüphesiz "Samsun Dünü Bugünü Nostalji" isimli facebook gurubu...

Bugünkü köşemi, bu gurubun kurucusu ve yöneticisi Hüseyin Kösebay'a ayırdım... Kendisiyle yaptığım röportajı sizlerle paylaşıyorum:

 ÜNER: Efendim, kimdirHüseyin Kösebay, kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

 KÖSEBAY:Merhum anne-babamın dört çocuğundan üçüncüsü olarak 1957 de dünyaya geldim.İlkokulu Çatalarmut Köyü'nde, Ortaokulu Devrim Ortaokulu'nda, liseyi Endüstri Meslek Lisesi Torna Tesviye bölümünde okuduktan sonra üniversite sınavlarında yeterli puan alamayınca askerlik görevimi yaptım.

Geldikten sonrada TEİAŞ'a İşçi olarak işe girdim Zamanla Teknik Hizmetlerde 657' ye bağlı sözleşmeli memur olarak burada 38 yıllık bir hizmet ile Ağustos 2019'da emekli oldum. Açık öğretim mezunuyum, Eşim Emine ile 1982 de evlendim.

1983 doğumlu Özkan isimli maden mühendisi bir çocuk sahibiyim. Eşi öğretmendir. Gelinimden çok kızım saydığım Kübra... Birde dünya tatlısı birkız torunum,Duru'm var..