Yüksel Yıldırım'dan Valilik ve Büyükşehir'e ziyaret

Yüksel Yıldırım'dan Valilik ve Büyükşehir'e ziyaret

Sayın Valimiz Osman Kaymak, Okçuluk tesislerinde Samsunspor Futbol Akademisinin altyapı sahalarının yapılması için tam destek vererek gerekli tüm izinleri verdiğini söyledi.

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Erkanat ile Veysel Bilen bugün yeni yılın ilk ziyaretlerini Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediyesi BaşkanıMustafa Demir’e gerçekleştirdi.

Önümüzdeki hafta biz deSamsunspor kulübü olarak tesislere girip çalışmalara başlayacağız. Ayrıca Sayın ValimizOsman Kaymak’ı yaptığımız ziyarete katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun onayı ile19 Mayıs Stadyumu’nun hibrit çim çalışmalarına resmi olarak 13 Ocak Pazartesi günü başlanmasına karar verildi.


Valilik ziyaretinin ardından Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Erkanat ile Veysel Bilen, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

Bu ziyarette çok olumlu görüşmeler gerçekleşti ve önemli kararlar alındı. Buna göre, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batıpark alanındaki Okçuluk tesislerinin yanında bulunan 3 futbol sahalık kullanım alanının Samsunspor Kulübü Derneği’ne tahsis edilmesine karar verdi.

Bu 3 sahanın yapımı da Okçuluk tesisleri ile eş zamanlı olarak başlayacak. Bu sahaların yapım aşamasında Büyükşehir Belediyesi tüm ekipman ve lojistik desteğini vereceğine dair taahhütte bulundu. Böylece Samsunspor Futbol Akademisinin geleceği teminat altına alınmış oldu.

Ayrıca Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kirazlık mevkisin de bulunan dolgu tesisini de belediye meclisinden kararını geçirerekSamsunspor Kulübü Derneği’ne tahsis etme sözü verdi.

Buradaki tesisin master planı Büyükşehir Belediyesi ile beraber hazırlanıp Büyükşehir Belediyesinin kontrolünde ve desteğinde Samsunspor Futbol Akademisinin modern tesislere kavuşması hedefi gerçekleştirilecektir.


Bu vesileyle,Samsunspor’a maddi ve manevi her türlü desteği veren Osman Kaymak ve Sayın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir’e minnet ve şükranlarımızı sunuyor, kulübümüz ve tüm Samsunspor sevdalıları adına teşekkür ediyoruz.