Savaş Gömeç'ten Hakan Özcan'a nezaket ziyareti

Savaş Gömeç'ten Hakan Özcan'a nezaket ziyareti

SAMGİAD dönem başkanlığı sona eren Savaş Gömeç, VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

SAMGİAD Başkanı olarak 3 buçuk yıl boyunca başarılı işlere imza atanSavaş Gömeç dönem başkanlığında verdiği desteklerden ötürüVM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr.Hakan Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kendi döneminde yaptığı çalışmaları içeren dönem sonu dergisini de Özcan’a takdim eden Gömeç, başarılı bir yönetim kurulu ile görev yaptıklarını kaydetti.

Gömeç, ''Bunu bir ekip olarak gerçekleştirdik. İyi günde, kötü günde üyelerimizin yanında olmaya gayret ettik. Üyelerimizin iş ve işleyişlerine katkı sağlamak için mücadele ettik. Sosyal sorumluluk projelerine önem vermeye özen gösterdik. Üyelerimizin verdiği yetki ile görev süremizde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Yaptığımız çalışmalarımızı destekleyen tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan da ziyaretinden dolayı Gömeç’e teşekkür ederek bundan sonraki iş yaşamında başarılar diledi.