Samsunspor'un Kocaelispor Maçının Notları

Samsunspor'un Kocaelispor Maçının Notları

Samsunspor'un Kocaelispor ile 2-2 berabere kaldığı maçtan bazı notları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

-Samsunspor, Antalya'daki hazırlık kampında ilk maçınıKocaelispor ile yaptı. Takımımız maçaAhmet Altın, Erkam Reşmen, Ercan Yazıcı, Recep Burak Yılmaz, Ramazan Çevik, Halil İbrahim Çolak, Oğuz Gürbulak, Gökhan Alsan, Bahattin Köse, İlyas Kubilay Yavuz ve Ahmethan Köse on biri ile çıkarken Kocaelispor ise Ercüment Kafkasyalı, Semih Karadeniz, Erdinç Karakaş, Kemal Can Aydemir, Taha Batuhan Yayıkçı, Mesut Özdemir, Serdar Ümit Deniz, Talha Mayhoş, Alihan Tuncer, Yakup Alkan, Burak Süleyman on biri ile sahada yer aldı.

- İlk yarıyı rakip takım Kocaelispor 20. dakikada Yakup Alkan’ın golüyle 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, 6 oyuncu değişikliği ile başladı. Furkan Köse, Gökhan Meral, Ferhat Çulcuoğlu, Guido Koçer, Enes İslam İlkin ve Atabey Çiçek’in oynadığı ikinci yarıda, ilerleyen dakikalarda ise Necmican Cebeci, Özcan Delibaş, Ali Gündoğdu ve Ceyhun Hidayet Çepnioğlu da forma şansı buldular.

- Kocaelispor 52. dakikada Burak Süleyman ile durumu 2-0 yaptı. Takımımız baskısını arttırarak 79 ve 80’inci dakikalarda Atabey Çiçek’in golleri ile durumu 2 – 2 yaptı. Karşılaşma 2-2 sona erdi.


- Karşılaşmayı Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Menajer Mustafa Aztopal, Teknik Menajer Yücel Uyar ve Samsunspor'un eski yöneticilerinden Doğan Atlı da seyrederken, Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez de maçı seyredenler arasındaydı.


- Samsunspor'un yeni transferlerinden Recep Burak Yılmaz maça 11'de başladı. Burak'ın heyecanı oyununu da yansırken, yenilen gollerde zamanlama hataları yaptı.

- 2007-08 sezonunda gencecik bir kaleciyken Samsunspor kalesini koruyan ve artık tecrübeli bir isim sayılan Ercüment Kafkasyalı, Kocaelispor'un kalesinde çok başarılı bir maç çıkardı. Oyuncularımızın pek çok şutunu kurtaran Kafkasyalı takımı adına çok iyi bir oyun sergiledi.


- Samsunspor'umuzun 2 golü de Atabey Çiçek'ten gelirken gol pasları ise Guido Koçer imzalıydı.