Samsunspor hazırlık maçında berabere kaldı

Samsunspor hazırlık maçında berabere kaldı

İlk hazırlık maçını oynayan Samsunspor, Kocaelispor ile 2-2 berabere kaldı

Samsunspor Haber:Yılport Samsunspor, ilk hazırlık maçında TFF 3. Lig ekibi Kocaelispor ile karşı karşıya geldi.

İlk hazırlık maçını oynayanSamsunspor, Kocaelispor ile 2-2 berabere kaldı.

Kaldığı otelin tesislerinde oynanan karşılaşmaya Samsunspor, Ahmet Altın, Erkam Reşmen, Ercan Yazıcı, Recep Burak Yılmaz, Ramazan Çevik, Halil İbrahim Çolak, Oğuz Gürbulak, Gökhan Alsan, Bahattin Köse, İlyas Kubilay Yavuz ve Ahmethan Köse onbiri ile çıktı.

İlk yarıyı rakip takım Kocaelispor 20’nci dakikada Yakup Alkan’ın golüyle 0-1 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, 6 oyuncu değişikliği ile başladı.

Furkan Köse, Gökhan Meral, Ferhat Çulcuoğlu, Guido Koçer, Enes İslam İlkin ve Atabey Çiçek’in oynadığı ikinci yarıda, ilerleyen dakikalarda ise Necmican Cebeci, Özcan Delibaş, Ali Gündoğdu ve Ceyhun Hidayet Çepnioğlu da forma şansı buldu.

Kocaelispor 52’nci dakikada Burak Süleyman ile durumu 0-2’ye getirdi. Takımımız 2’nci golden sonra baskısını arttırarak 79 ve 80’inci dakikalarda Atabey Çiçek’in golleri ile durumu 2 – 2 yaptı.

Karşılaşma 2-2 sona erdi.

Karşılaşmayı Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Genel Menajer Mustafa Aztopal ve Teknik Menajer Yücel Uyar da izledi.