Yarın okullar tatil mi? 31 Aralık resmi tatil mi?

Yarın okullar tatil mi? 31 Aralık resmi tatil mi?

Yarın yılın son günü. Bu yıl yılbaşı kutlama günü hafta içine denk geliyor. Dolayısıyla milyonlarca çalışan ve milyonlarca öğrenci yılbaşı günü hakkında bilgi almak istiyor.

Her yıl düzenli olarak yılın son gününün, yeni yılın ilk gününe bağlayan gecede yapılan yılbaşı kutlamaları vatandaşları heyecanlandırı ve meraklandırdı.

31 Aralık bu yıl Salı gününe denk gelirken,1 Ocak Çarşamba gününe denk geliyor.

Dolayısıyla Milyonlarca çalışan ve milyonlarca öğrenci '31 Aralık resmi tatil mi' , '1 Ocak resmi tatil mi' sorularına cevap arıyor. 

Son günlerde en çok tartışma konusu olan yılbaşı resmi tatil mi, 31 Aralım yarım gün mü, 31 Aralık tatil mi, 31 Aralık resmi tatil ve1 Ocak resmi tatil mi sorularının yanıtları belli oldu. 

 31 ARALIK RESMİ TATİL Mİ?

Son günlerde en çok araştırılan konulardan biri de Yılbaşı resmi tatil oluyor mu? 2020 Yılına girmeye ramak kala, vatandaşlar arasında merak konusu olan 31 Aralık ve 1 Ocak günleri resmi tatil mi? İşte cevabı...

1 OCAK RESMİ TATİL Mİ?

31 Aralık Salı günü resmi tatil sayılmıyor. Yarın çalışanlar için tam gün mesai yaşanacak. Öğrenciler için de okullar açık olacak. 1 Ocak 2020 Çarşamba günü ise resmi tatil olacak. Çalışanlar işe gitmeyecek, öğrenciler için de okullar kapalı olacak.