Samsun'dan Mardin'e kargo gönderdi! Başına gelmeyen kalmadı

Samsun'dan Mardin'e kargo gönderdi! Başına gelmeyen kalmadı

Samsun'da PTT tarafından mağdur edilen Nevzat Selçuk, yaşadıklarını Samsunsonhaber'e anlattı.

Samsun Haber: Samsun'danMardin Nusaybin'de bulunan arkadaşına PTT aracılığı ile bir telefon gönderenNevzat Selçuk, PTT tarafından mağdur edildiğini dile getirdi. Elinde evrak ve belgeler bulunan Selçuk, telefonunun ortada olmadığını Samsunsonhaber'e anlattı.

BENİ ARADIKLARINDA ŞOK YAŞADIM

Nevzat Selçuk açıklamasında;PTT Samsun 75.PİM Merkezine,Samsun'danMardin Nusaybin'e gönderilmek üzere, kargoya verdiğim S8 modelli bir telefon kaybı söz konusu oldu. Yönetmelik gereği kargoya görevli arkadaşlar bakıyor. İçersindeki telefonu görüyorlar. Ben teslim ettim, barkotumu aldım. Bir kaç gün sonra göderdiğim arkadaşı aradım.Kargoyu almadığını söyledi. Samsun'dan gönderilen Mardin'den de Nusaybin'e intikal eden çuvalın içerisinde bu telefonun çıkmadığına dair bir tutunak gönderdiler. Ben burada tekrar kargo şubesine gittim. Onlar bana araştıracaklarını söylediler .Daha sonra beni arayıp gelmemi söylediler ve gittiğimde asıl şoku o zaman yaşadım''açıklamasında bulundu.

SADECE 66 TL ÖDERİZ DEDİLER

Nevzat Selçuk; ''Bana 2 tane evrak uzattılar. Birisinde telefonumun bulunduğu takdirde öznük haklarımdan vazgeçeceğimi belirten bir belgeydi. Bir diğer madde de ise, değeri üzerinden değil de sadece 66 TL tarafıma bir bedel ödenmesi gerektiğini söylediler. Ben devlete güvenerek, devletin bir kurumuna teslim ettim. Benim bu işimi çözmeleri lazım. Yönetmelik gereği size sadece 66 TL öderiz mantığı da son derece yanlış. Ben ilgililerin bu işi bir an önce çözmelerini istiyorum'' dedi.