Müge Anlı Samsun Emniyet Müdürüne seslendi! 'Artık bu cinayet çözülsün'

Müge Anlı Samsun Emniyet Müdürüne seslendi! 'Artık bu cinayet çözülsün'

Müge Anlı, Samsun Emniyet Müdürüne seslenerek 'Emel Kılıç'ın cinayeti artık çözülsün' dedi.

Müge Anlı Samsun ATV ekranlarında yayınlananMüge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün ki bölümünde, Müge Anlı Samsun Emniyet Müdürüne seslendi.

Yaklaşık 8 yıldır kayıp olarak arananEmel Kılıç'ın cinayete kurban gittiğini belirten Anlı; 'Vicdanlarda kanayan yaradır artık bu cinayet çözülsün' dedi.

Gaziantep'te 3 yıl önce kayıp olarak aranan fakat, cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Mehmet Muharrem Elbay olayının çözülmesinin ardından Müge AnlıSamsun'a ve Samsun Emniyet Müdürüne seslendi.

'VİCDANLARDA KANAYAN YARADIR BU CİNAYET'

Müge Anlı yayında yaptığı açıklamada;Samsun'daki Emel Kılıç'ın cinayetinin neden çözülemediğini gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum yani.Samsun İl Emniyet Müdürüne rica ediyorum. Vicdanlarda kanayan yaradır bu cinayet. Lütfen. Biliyorum göreve yeni gelen emniyet müdürleri eski dosyaları tekrar ele alıyor, bakıyor.Eminim onlarda bakıyorlardır bırakmazlar yani. Devlet bu işlerin peşini bırakmaz ama, artık şu Emel'in çocukları benim rüyama giriyor'' açıklamasında bulundu.

ŞU KATİLİ ARTIK YAKALAYIN

Anlı; ''Şu kadıncağız nohutlarınız ıslatmıştı, yeşillenmiş evde hiç gözümün önünden gitmiyor. Bir de kocası eve girmesin diye, ziller yapmıştı kapıların kilit yerlerine, ki uyansın sesine diye. Kendi kendine bir alarm sistemi kurmuş. Artık rica ediyorum Emniyetimize lütfen hepimizin de bildiği şu katili artık yakalayın ve cezaevine gönderin. Bizde ibreti alem olsun diye bu programda gösterelim ve sizlere bir kez daha teşekkür edelim. Yazıktır günahtır ya'' dedi.

'MÜGE ABLA BİZİ AYIRDIN'

Müge Anlı; Emel'in çocukları neden rüyama giriyor biiyor musunuz? teyzesi alıp çocuklara bakacaktı. Babasının korkusuna çocuklara da bakamadı. Yaşlar ve cinsiyetten dolayı ayrı yuvalara bırakıldılar. Hep şöyle diyor rüyamda çocuklar ; '' Müge abla bizi ayırdın'' uyanıyorum diyorum ki evet ya yapamadım. Yapamadım ya'' şeklinde konuştu.

EMEL KILIÇ CİNAYETİ ARTIK ÇÖZÜLSÜN 

Müge Anlı, Emel'in katil zanlısının kocası olduğunu ifade ederek; ''Eğer o adam o sırada yakalansaydı, çocuklar da bir arada büyüyeceklerdi.Sadece bir kadın ölmüyor. O kadının çocukları da ölüyor.Hayatları bitiyor ya. Çocukları için nohut ıslatıp koyan kadının ne kaybı ya, her şey açık ve net artık yani. Lütfen bu cinayet çözülsün'' dedi.

Haber: Kübra ÖKSÜZ