SAMOSD'dan Sosyal sorumluluk hareketi

SAMOSD'dan Sosyal sorumluluk hareketi

Samsun'da otomobilini sevenlerden oluşan ve 2017 yılından bu zamana kadar çok farklı etkinlikler düzenleyen Samsun Otomobil Severler Dayanışma Klübü(SAMOSD) bir ilke daha imza atarak bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi ile duygulandırdı.

Samsun Otomobil Severler ve Dayanışma Klübü bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında yönetiminden üyesine kadar 25 Aralık 2019 Çarşamba günü Samsun ili Canik ilçesi kırsalında bulunan Başalan Cumhuriyet İlkokulu, Başalan Cumhuriyet Ortaokulu, Başalan Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu,Başkonak İlkokulu,Başkonak Ortaokulu,Gödekli İlkokulu,Tuzaklı İlkokulu ve Tuzaklı Orta okulunda okuyan toplam 920 minik öğrenciye atkı-bere ve eldiven setinden oluşan hediyelikler ile ziyarette bulundu.

Canik Belediye Başkanı Sayın İbrahim SANDIKÇI ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa UZUNLAR 'ın katılımı ile gerçekleşen etkinlikte minik öğrencilerimiz için kışı daha rahat geçirmeleri için hediyeleri verilirken aynı zamanda da Pilot okul olan Başalan Okulunda emniyet güçlerimizin ve Jandarmanın katılımı ile emniyet kemerini önemi ve trafikte öncelikli kurallardan oluşan seminer gerçekleştirildi.Okulda kurulan emniyet kemeri ile ilgili simülasyon aleti ile tanışan minikler hem güzel vakit geçirdi hem de emniyet kemerinin önemi bir kez daha anlatıldı.


Gün sonunda konuşan SAMOSD Klüb yönetici Başkanı Sayın Anıl Ahmet YİĞİT: " SAMOSD Klübün 14 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz 2. Yıl kutlamalarında başlattığımız sosyal sorumluluk projemizde çok kısa zamanda çok güzel sonuçlar aldık. Bizlerden desteklerini esirgemeyen ve bize bu konuda her zaman yardımcı olan Canik İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, yönetimde olan ve beni yanlız bırakmayan ekibime, Samsun Opel Team, Samsun Mercedes Garage kardeş klüplerimize ve tabi ki miniklerimizi sevindirmek için bizlere destek olan üyelerimize teşekkür ederim. Burada amacımız hem miniklerimizin kışı daha kolay atlatması hem de yüreklerini ısıtmaktı. Bunu da başardık.. Mutluyuz.. Guruluyuz.. Miniklerimizden hem isteğimiz hem de görevlendirmelerimiz oldu; İsteğimiz, hangi taşıta binerlerse binsinler ilk işlenirinin emniyet kemerlerini takması, Görevlendirmemiz ise eğer taşıtı kullanan şoför emniyet kemeri takmamış ise uyarmasıdır"


İlerleyen zamanlarda da bu ve bunun gibi etkinlikler ile sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini bildirdiler..