Karadeniz'deki yangınları PKK üstlendi iddiası!

Karadeniz'deki yangınları PKK üstlendi iddiası!

Trabzon'da başlayan ve Giresun, Ordu, Rize ve Artvin'e yayılan onlarca noktada çıkan ve 6 evin hasar gördüğü orman yangınlarını PKK'nın üstlendiği iddia edildi.

PKK’ya yakın yayın organlarında yer alan habere göreTrabzon’da 22 ayrı noktada ormanlık alanı PKK’lı teröristlerin ateşe verdiği ortaya çıktı.

Karadeniz Bölgesi'nde Trabzon, Giresun, Ordu, Rizeve Artvin'de onlarca ayrı noktada başlayan ve 2 gündür bir çok bölgede devam eden orman yangınlarını terör örgütü PKK üstlendi iddiası ortaya atıldı.

TERÖRİSTLER ATEŞE VERMİŞ

Terör örgütü PKK'ya yakın yayın organlarında yer alan habere göre Trabzon'da 22 ayrı noktada ormanlık alanı PKK'lı teröristler ateşe verdiği ortaya çıktı. Kendilerine "Ateşin Çocukları İnisiyatifi" diyen PKK'lı grup Trabzon'un bütün ilçelerinde eylem gerçekleştirdik açıklaması yaptı. Türkiye'ye karşı alçak ifadeler kullanılan açıklamada çok sayıda evin tahrip edildiği belirtildi.

 ÇOK SAYIDA BÖLGEDE YANGINLAR DEVAM EDİYOR

Trabzon'da dün akşam saatlerinde 11 ayrı ilçede başlayan örtü yangınları 6 ilçe ve 8 noktada devam ederken,Dernekpazarı ilçesi Akköse mahallesinde de yeni bir örtü yangını başladı.