Recep Güleroğlu'ndan Hasan Uzunlar'a sert tepki!

Recep Güleroğlu'ndan Hasan Uzunlar'a sert tepki!

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Av. Recep Güleroğlu açıklamalarda bulundu.

AKP İlkadım ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyesiHasan Uzunlar’ın yapmış olduğu sosyal medya paylaşımlarını kabul edilemez olarak niteleyenİYİ Parti Samsun İl Başkanı Av. Recep Güleroğluyaptığı açıklamasında;

Hasan Uzunlar’ın sosyal medya paylaşımları ne partimiz açısından ne de diğer parti mensupları açısından kabul edilebilir değildir. Bir süre önce Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK hakkında da çirkin paylaşımlarda bulunan bu şahıs hakkındaki rahatsızlığımızı hem kamuoyunda hem de Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında dile getirmiş olmamıza rağmen hakkında herhangi bir disiplin işlemi yapılmamış olmasını esefle takip etmekteyiz.

Henüz bu paylaşımlara dair tepkiler yatışmamış iken şimdi de toplumun katmanlarını ayrıştırmayı ve kategorize etmeyi hedefleyen paylaşımlarda bulunması, adı geçen şahsın en hafif tabirle hadsizliğini ortaya koymaktadır.

Asla AK Parti yönetiminin görüşlerini yansıtmadığını bildiğim bu paylaşımların bir gereği olmalı ve AK Parti yönetimlerinin bu gereği yerine getirmesi gerekmektedir.

Süreci hassasiyetle takip etmeye devam edeceğiz.

İYİ Parti kuruluş aşamasından itibaren deklere edilen şekliyle, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş felsefesini benimsemiş, milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve milletini yüceltmeyi hedef alan kitlelerin oluşturduğu bir partidir. İYİ Partinin tüm bu özelliklerini hedef alan ve toplumun tüm katmanlarından teveccüh gören tavrını yok sayan her kim olursa olsun tepkimize mazhar olacaktır. Her hal ve şart altında, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu tür davranışları teşkilatım adına şiddetle kınıyorum.” dedi