Esra Erol'da programında Burcu Şahin'e Samsun'dan yardım eli

Esra Erol'da programında Burcu Şahin'e Samsun'dan yardım eli

Burcu Şahin haftalardır göremediği 11 aylık bebeğine kavuşmak için Esra Erol'a başvurdu ve çocuğuna kavuştu. Şahin, memleketi Samsun'a gidip yeni bir hayata başlamak istediği de canlı yayında belirtti.

Gündüz kuşağı krogramları arasında reyting rekorları kıranEsra Erol'da, Pograma katılanBurcu Şahin'i bebeğine kavuşturdu.

Eşi tarafından evden atılan Şahin, bebeğine Esra Erol'da kavuştu.

programın avukatlarıharekete geçti ve velayetin anneye verilmesi için büyük çaba sarf etti.

Küçükçekmece 3. Aile Mahkemesi'nin kararı sonrası velayet anne Burcu Şahin'e verildi.

Burcu Şahin porgramda; '' MemleketimSamsun'a gidip orada yeni bir hayata başlamak istiyorum. Çalışıp çocuğuma bakmak istiyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde duracağım'' açıklamasında bulunmuştu.

Samsun Dernekler Federasyonu Yıldıray Baş, Esra Erol'da programı canlı yayınına bağlanarak, Burcu'ya destek olacaklarını belirtti.

'SAMSUN ADINA NE GEREKİYORSA BİZ VARIZ'

Yıldıray Baş canlı yayında yaptığı açıklamada; Bu kardeşimizin Samsun'da işi hazır, bir yıllık kirası ödenmiş evi hazır, buradaki yeni dünyası hazır. Samsun bölge başkanı ve yöneticilerimizin de talimatıyla bu işlemi gerçekleştirdik. Samsun adına ne gerekiyorsa her zamanki gibi varız" dedi.


Şahin, dün programda "Herkesden Allah razı olsun. Buradaki herkes bana yardımcı olmaya çalıştı. Bana sahip çıktınız. Çok mutluyum, yarın çocuğumla yeni bir hayata başlamak için Samsun'a gidiyorum. '' açıklamasında bulundu.

SAMSUN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Esra Erol'da Burcu'ya uzanan yardım elinden dolayı mutluluğunu dile getirerek ;'' Buradan bütün sevgilerimizi, alkışlarımızı, teşekkürlerimizi Samsunlulara gönderiyoruz'' dedi.