Başkan Mustafa Demir'den açıklama! Çiftlik Caddesi trafiğe açılıyor

Başkan Mustafa Demir'den açıklama! Çiftlik Caddesi trafiğe açılıyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çiftlik Caddesi'nde anket sürecinin tamamlandığını ve trafiğe açılacağını belirtti.

2014 yılında Samsun 'un İlkadım ilçesinde bulunanİstiklal Caddesi esnafı tarafından iş yapamıyoruz gerekçesiyle cadde, döneminSamsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından kapatılmıştı. 2014 yılında trafiğe kapatılan caddenin tekrar trafiğe açılacağınıSamsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi görevlileri,Çiftlik Caddesi esnaflar, çalışanlar, mülk sahipleri ve kiracılarla yapılan anket çalışmasının tamamlandığını söyleyerek Mustafa Demir, Çiftlik Caddesi'nin yeniden trafiğe açılacağını belirtti.

Mustafa Demir açıklamasında; "Trafik akışı eskiden olduğu gibi tek yön olacak. Aynı şekilde eskisi gibi yolun sol tarafından trafik akışı sağlanacak. Yolun sağda kalan bölümü ise otopark olarak değerlendirilecek'' dedi.

Başkan Demir ayrıca; ''Valilik, eski adliye eski saski binası, okullar bölgesine (lise caddesi) yeni konseptler gelecek ve eski yerler yıkılacak. AKM (opera) revize edilecek." açıklamasında bulundu.