En Fazla Oynayan Nurullah, En Hırçın Caner

En Fazla Oynayan Nurullah, En Hırçın Caner

Samsunspor'da ilk yarı istatistiklerine göre en çok oynayan oyuncu Nurullah olurken, en hırçın oyuncu ise Caner Arıcı oldu.

Samsunspor ligin ilk devresinin kapattığı ligde şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. İlk devre istatistiklerine baktığımız zaman kaleci Nurullah’ın 17 maçın 17’sinde de eksiksiz oynadığını ve toplamda 1530 dakikalık devamlılığı ile takımın en çok süre alan oyuncusu olduğunu görüyoruz. Ligdeki 17 maçta kalesinde sadece 7 gol gören Nurullah 13 maçta kalesini gole kapatmayı bildi. Nurullah’la birlikte Manisa FK’lı Ömer Kahveci, Yeni Çorumsporlu Onur Tekin, Sancaktepeli Emre Satılmış, Gümüşhaneli Furkan Mızrak, İnegöllü Şener Özcan, Pendikli Mehmet Cinpir ve Şanlıurfasporlu Ali Eren Demirkol’un da aynı süreyi aldıklarını görüyoruz.

Samsunspor’un tecrübeli isimlerinden ve takım kaptanlarından birisi olan sağ bek Caner Arıcı ise ligde oynadığı 15 maçta 7 sarı ve 1 de kırmızı kart görerek hem takımının hem de ligin en hırçın oyuncusu durumunda.

Nurullah Aslan’ın firesiz forma şansı bulduğu ligde, ona en yakın isim Atabey Çiçek oldu. Golcü oyuncu da ligdeki her maçta forma giydi ancak bu 17 maçın hepsinde tam zamanlı oynamadı.

Samsunspor’da En Fazla Maça Çıkan Oyuncular:

Nurullah Aslan 17 Maç

Atabey Çiçek 17 Maç

Guido Koçer 16 Maç

İ. Kubilay Yavuz 16 Maç

Yalçın Kılınç 15 Maç

Caner Arıcı 15 Maç

Erkam Reşmen 15 Maç

Bahattin Köse 15 Maç

Gökhan Alsan 15 Maç