Samsunspor'a yeni oyuncu! İmzayı attı

Samsunspor'a yeni oyuncu! İmzayı attı

Samsunspor'un alt yapı takımlarında oynayan Necmican Cebeci, profesyonel olarak Samsunspor'a imzayı attı.

Samsunspor Haber: Geçtiğimiz sezonlarda Samsunspor'un altyapı takımlarında başarılı sezonlar geçiren genç oyuncuNecmican Cebeci, kendisini profesyonel yapan sözleşmeye imza attı.

Nuri Asan Tesisleri'nde Genel MenejerMustafa Aztopal'ın da yer aldığı törende profesyonel sözleşmeye imza atan 2002 doğumlu stoper oyuncusu Necmican Cebeci, kamp programının başlamasıyla birlikteSamsunspor'un A takımıyla çalışmalara başlayacak. 

İmza töreni sonrası konuşan Genel Menajer Mustafa Aztopal, “Uzun yıllardır altyapımızda futbol oynayan ve yetişen bir kardeşimizin profesyonel sözleşmeye imza atmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Necmican, diğer arkadaşlarına güzel bir örnek teşkil edecek. İnanıyoruz ki yıllar itibariyle altyapımızdan A takımımıza katacağımız oyuncuların sayısı artacaktır. Necmican kardeşimize ve kulübümüze bu imzanın tekrar hayırlı olmasını temenni ederim” açıklamasında bulundu.

SAMSUNSPOR'U LAYIK OLDUĞU YERLERE TAŞIYACAĞIZ

Necmican Cebeci; '' En değerli hayalim olan A takıma yükseldim. Buraya gelmemde emeği olan tüm hocalarıma teşekkür ediyorum.Türkiye'de tek olanAtatürklü armayı terletip, Samsunspor'u layık olduğu yerlere takımdaki ağabeylerimle birlikte taşımayı hedefliyorum'' dedi.