Samsunsporlu taraftar ikinci yarıda iyi transferler bekliyor

Samsunsporlu taraftar ikinci yarıda iyi transferler bekliyor

Samsunspor Tribün Lideri Hikmet Şimşek Samsunsonhaber'e ikinci yarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Haber: Samsunspor 1922 Konyaspor maçıyla birlikte ligin ilk yarısını tamamladı.

İkinci yarı için ara transferlerde güçlü isimleri takımda görmek isteyen Samsunspor taraftarlarının beklentisi büyük.

Samsunspor Tribün Lideri Hikmet Şimşek Samsunsonhaber'e ikinci yarı ile ilgili önemli açıklamarda bulunarak; "Takımda yer alan Nuri Terliksiz, Samet Asatekin gibi isimlerin ilk yarıda yeterince performans sergileyemediklerini gördük. Bu gibi Samsunspor'u şampiyonluğa taşımaya performansı yetmeyen oyuncuların gönderilerek yerlerine ara transfer döneminde güçlü isimler bekliyoruz. Bu isimlerden bir tanesi Burak Çalık" dedi.

Yeni Çorumspor taraftarı ile sorunumuz yok

Şimşek Yeni Çorumspor taraftarı ile de herhangi bir sorun olmadığını Samsun'da oynanacak maça gönül rahatlığı ile taraftarların gelebileceğini söyleyerek; " Bizim Çorum'da yaşadığımız sorun polis nedeniyle oldu. Yeni Çorumspor taraftarı ile ilgili değil. Orada polisler hakkında işlem yapılması söz konusu. Orada olayları tırmandıran polis oldu çünkü" şeklinde konuştu.

Yüksel Yıldırım efsane olma yolunda

İsmail Uyanık'ın şartlı istifasını da değerlendiren Şimşek; " Elbette Uyanık'ın istekleri kendi şahsı için değil. Yine Samsunspor için. Derneğin çıkarlarını korumaya çalışıyor. Yarın bir başkası derneğin başına geldiğinde o haklar işine yarayacak. Kimse sırtlanıp götürmeyecek. Yüksel Yıldırım'ın da bu konuya sıcak bakarak şartları yerine getirecektir. Kısa zamanda dernek için bir kongre süreci yaşanacak ve her şey daha iyi olacaktır. Yüksel Yıldırım son dönemde attığı adımlarla taraftarın gönlünü kazanarak efsaneleşmektedir. Bundan sonrası için de herşey Samsunspor için güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Haber: Tarık ÖKSÜZ