Samsunspor ilk devredeki son maçına çıkıyor

Samsunspor ilk devredeki son maçına çıkıyor

Şampiyonluğun en önemli adaylarından Samsunspor ligin ilk devresindeki son maçında 1922 Konyaspor'u konuk edecek. Yarın Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma, saat 13.30'da başlayacak.

Ligin 17. haftasında şampiyonluğun en önemli adaylarından olanYılport Samsunspor, Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor’un, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı1922 Konyaspor’u konuk edecek. YarınSamsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak müsabaka, saat 13.30’da başlayacak.

Yılport Samsunspor ile 1922 Konyaspor arasında oynanacak zorlu karşılaşmayı, Van bölgesi hakemlerindenBayram Başkan yönetecek. Başkan’ın yardımcılıklarını ise Yakup Keçeci ve Mehmet Özer üstlenecek. Abdurrahman Haymana ile müsabakada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

RAKİBİMİZ KÜME HATTINDAN ÇIKMAK İSTİYOR

Samsunspor’un rakibi 1922 Konyaspor, şu ana kadar çıktığı 16 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. 14 puan toplayan yeşil-beyazlılar, -14 puanlı Şanlıurfaspor ve 15 puanlı Başkent Akademi takımlarıyla birlikte küme hattında yer alıyor. Son olarak Salih Eken’in geçici süreliğine göreve gelmesiyle toparlanma sürecine giren takım, geçtiğimiz hafta Sarıyer’den 1 puan almayı başarmıştı.

İLK KEZ GEÇEN HAFTA YENİLDİK

Samsunspor, ilk yenilgisini ise geçen hafta Yeni Çorumspor karşısında aldı. 41 puanlı Manisa Futbol Kulübü’nü 37 puanla takip eden ekibimiz, en yakın takipçisinin de 6 puan önünde yer alıyor. Samsunspor, şu ana kadar çıktığı 16 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.