Ertuğrul Sağlam: 'Koşarken düşen oyuncuya penaltı veren hakem görmedim'

Ertuğrul Sağlam: 'Koşarken düşen oyuncuya penaltı veren hakem görmedim'

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam önemli açıklamalarda bulundu

Samsunspor Haber: Yeni Çorumspor ile ilgili açıklamalarla basın toplantısına başlayan Ertuğrul Sağlam; “Bunu bir yol kazası olarak değerlendirip ders çıkarttık” dedi.

Yeni Çorumspor maçını değerlendirenSamsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam şunları söyledi; “Bir an evvel Yeni Çorumspor maçını unutmak istiyoruz. Bunu bir yol kazası olarak değerlendirip ders çıkarttık. Bize yakışmayan bir mücadele oldu. Ama futbolun gerçeği ile bir kere daha yüzleşmiş olduk. Eğer sadece yeteneğinize güvenip, sahada olayı yaşamayıp, konsantre olmadan yeterli derecede mücadele etmezseniz futbolda kazanmak olmaz. Bunu bir kere daha gördük” dedi.

İçerde dışarda kimle mücadele ederse etsinSamsunspor’un kazanmak için her şeyi ortaya koyan bir anlayışı sahaya yansıtacağını ifade eden Sağlam; “ Kendi kendine koşarken düşen oyuncuya penaltı veren bir hakemi ben son dönemde hiç görmemiştim. Maalesef son maçımızda bunu da gördük. Taraftarımızın yaşadığı üzüntüyü bizde yaşadık ve bir daha böylesine üzüntüler yaşatmamak adına elimizden geleni yapacağız. Oynadığı futbolla izleyenlere keyif veren bir Samsunspor’u izlettirmeyi düşünüyoruz.Konya 1922 takımı ile oynayıp devre arasına gireceğiz. Yeni Çorumspor karşılaşmasını telafi etmek için Cumartesi Konya 1922 karşısına çıkıp güzel bir futbol sergileyeceğiz ” ifadelerini kullandı.