Burada.TV'den Samsunspor'a özür mesajı

Burada.TV'den Samsunspor'a özür mesajı

Pazar günü deplasmanda oynanan Yeni Çorumspor -Yılport Samsunspor karşılaşmasına yönelik Burada.Tv'den Samsunspor'a özür mesajı geldi.

8 Aralık Pazar günü saat 13.30'da Dr. Turhan Kılıçoğlu Stadı'nda oynanan Yeni Çorumspor -Yılport Samsunspor  karşılaşması Burada. TV üzerinden naklen canlı yayınlanmıştı.

Karşılaşmayı anlatan spikerin Çorumspor lehine ciddi bir anlatım sergilemesi, karşılaşmayı izleyenler tarafından büyük tepki çekti.

Burada. Tv yaşanan bu durumla ilgiliSamsunspor'dan özür diledi.

Burada. Tv'den yapılan açıklamada ;


''8 Aralık 2019 günü oynanan Yeni Çorumspor- Samsunspor maçında yaşanan ve tepki alan maç anlatımı ile ilgili olarak Burada.Tv tarafından herhangi bir spiker tercihi olmadığı içinın bilinmesini istiyoruz. Yapılan anlaşmalar gereği spiker terihi öncelikle ev sahibi kulübe aittir. Ciddi rahatsızlık duyduğumuz ve böyle olacağını bilmediğimiz için maç öncesi müdahale edemediğimiz bu anlatım şekli için tüm Samsunsporlu futbolseverlerden ve duyarlı futbolseverlerden özür dileriz.Benzer bir olay hiçbir maç için bir kez daha tekrarlanmaması için tedbirlerin alındığını saygılarımızla bilginize sunarız'' denildi.