Vizörden Samsun Serdar Küçük

Vizörden Samsun Serdar Küçük

Değerli Samsunsonhaber gazetesi okurları, hepinize merhaba,

BenSerdar Küçük. Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulunda Türkçe öğretmeniyim. Evliyim ve iki çocuk babasıyım.

Sinopluyum ama 21 yıldır havasını soluyup, suyunu içtiğimSamsun’umuzun sanatsal, kültürel ve sportif değerlerine katkıda bulunmaya çalışıyorum. Fotoğraf yarışmalarına Samsun adına katılıyorum.


Bugünden itibaren haftalık olarak güzel “Samsun”umuzun -bazen de bölgemizin-en güzel fotoğrafları ile birlikte olacağız. Bu fotoğraflar sadece benim değil, bütün fotoğrafçı dostlarımın vizöründen gördüğü kareler olacak.


İlk fotoğraflarımız yedi gün, yirmi dört saat yanı başımızda akıp duran Gölalan Şelaleleri’nden. Sadece 20km. uzaklığımızdaki şelaleler yılın her mevsimi bütün güzelliğiyle sizleri bekliyor. Doğanın ve huzurun sesini duymak istiyorsanız en kısa zamanda mutlaka gidip görmenizi tavsiye ediyorum.


Bugüne kadar gidip gördüğüm doğal güzelliklerin hep insan müdahalesine maruz kalarak bütün doğallığını ve güzelliğini kaybettiğine şahit oldum. Bafra Kızılırmak Kuş Cenneti, Trabzon Uzungöl bunun en hazin örnekleri. Bütün doğal göllerin etrafı yapay yürüyüş yolları ile çevrili mesela. Ben doğal güzelliklerin en doğal haliyle kalması taraftarıyım. Umarım Gölalan Şelalesini gelecek nesillere bu doğal haliyle aktarabiliriz.

Haftaya yeni fotoğraflarla buluşmak üzere… Esen kalın.