Maça gitmeyen vekillere fırsat doğdu

Maça gitmeyen vekillere fırsat doğdu

Samsunspor maçlarına gidip destek vermeyen vekiller maçta olay yaşanınca fırsata çeviriyorlar.

Samsunspor Haber: Yılport Samsunspor'unYeni Çorumspor ile dünkü oynanan maçında meydana gelen olaylar sebebiyle İYİ PartiSamsun Milletvekili Bedri Yaşar ve BağımsızSamsun Milletvekili Erhan Usta Samsunspor taraftarına destek açıklaması yaptılar.

Ancak maçlarda taraftarın arasında yerini almayan vekiller olumsuz olaylar yaşandığında işi fırsat bilip sahaya çıkıyorlar.

İşte Bedri Yaşar’ın açıklamaları

"Biletli taraftarlarımız stada alınmamıştır.Yeni Çorumspor ile Yılport Samsunspor arasında dün oynanan maç öncesi maalesef istenmeyen bir takım olaylar meydana gelmiştir.Samsunsporlu bazı taraftarlar stada alınmamıştır. Stada alınmayan bu taraftarlaraTOMA’larla, biber gazı ve göz yaşartıcı gazlarla müdahale edilmiştir.

Çok sayıda taraftar yapılan bu müdahale sırasında zarar görmüştür. Fenalık geçiren bazı taraftarlara, statta bulunan 112 acil servis ekipler müdahalede bulunmuşlardır. Yaşlanan bu olayların sorumlu mutlaka bulunmalıdır. Dün spor adına yazık olmuştur. Bir spor müsabakasın TOMA’larla falan bu hale getirilmesi kabul edilebilir bir şey değildir.
Samsunspor taraftarı terörist değildir. Taraftar, takımını desteklemek için stada gitmiştir. Biletli Samsunspor taraftarı stada alınmamıştır. Bunu kabul etmek mümkün değildir. "

Twitter hesabından açıklama yapanMilletvekili Erhan Usta ise, "Bu görüntüler bir terör eyleminden değil, Yeni Çorumspor maçı için deplasmana giden büyük Samsunspor taraftarına kolluk kuvvetlerinin jop ve biber gazıyla yaptığı orantısız müdahaleden. Arma sevdalısı hemşehrilerime geçmiş olsun diyar ve konunun takipçisi olacağımı belirtmek istiyorum" ifadelerine yer verdi.