Samsunspor taraftarının Çilesi

Samsunspor taraftarının Çilesi

Samsunspor taraftarı için Çorum deplasmanı her yönüyle çileye dönüştü.

Samsunspor taraftarları içinÇorum deplasmanı sıkıntıları daha deplasmana gitmeden başlamıştı.

Çünkü kulüp tarafından satışa çıkarılacağı açıklanan deplasman biletleri nasıl olduysa bir anda ortadan kalkmış ve satışa sunulmaz olmuştu.

Store önünde kuyruk oluşturan taraftarlar ise hiçbir açıklama yapılmadan geri yollanmıştı. Ardından Çorum tarafından bilet almaya başlayan taraftarlara kimlik de değil, ehliyet kontrolü yapılacağı ilan edilmişti. Buna rağmen binlerce Samsunsporlu Çorum’a gitti. Bileti olanlar bile binbir güçlükle içeri girerlerken, içeride boş tribünler olmasına rağmen pek çok Samsunsporlu stada sokulmadı. Hatta Emniyet Güçleri biber gazı kullandı.

Buna rağmen gerek tribün duvarlarından sarkıtılan iplerle gerekse de demir kapı girişi kırılarak Samsunsporlular yine de içeri girdiler. Kendilerine ayrılmayan yerleri de dolduran taraftarları bekleyen bir başka kötü sürpriz ise takımın oynadığı futbol oldu.

Silik bir ilk devre geçiren Samsunspor, 2-0 geriye düştüğü maçı 2-1’e getirse de, mağlup olmaktan kurtulamadı. Böylece onca çile çeken taraftarlar, hiç değilse üç puanla dönüp, hepsini unutabilecekken, kötü bir deplasman macerasıyla Samsun’a döndüler.

Not: Fotoğraflar sosyal medya hesaplarından alınmıştır.