Samsunspor'dan önemli açıklama!

 Samsunspor'dan önemli açıklama!

Samsunspor resmi hesabı üzerinden önemli bir açıklama yayınladı.

Samsunspor Haber: Samsunspor resmi hesabı üzerinden yapılan açıklamada; ''Manisa Futbol Kulübü’nün puan kaybettiği maçın hemen arkasından,Manisa FK Başkanı SayınMevlüt Aktan’ın, kulübümüzü ve hakem camiasını hedef gösteren açıklamalar yapmasını manidar ve talihsiz buluyoruz.Manisa Futbol Kulübü’nden özür beklemekteyiz'' denildi.


İşte Samsunspor'un açıklaması;


''Manisa Futbol Kulübü’nün puan kaybettiği maçın hemen arkasından, Manisa FK Başkanı Sayın Mevlüt Aktan’ın, kulübümüzü ve hakem camiasını hedef gösteren açıklamalar yapmasını manidar ve talihsiz buluyoruz. Bu vesileyle, 55 yıllık şanlı tarihimize atılan ve atılacak her türlü iftira, yakıştırma ve tehdidi esefle karşılıyoruz. Saygıdeğer rakibimize itidal tavsiye ediyoruz.

Samsunsporumuzun, bugüne dek saha dışı ve masa başı oyunların içinde yer almadığını tüm futbol kamuoyu çok iyi bilmektedir. Tüm rakiplerimizin belli hedefleri doğrultusunda sahaya çıkıp mücadele edecekleri ortamda, daha oynanmamış 19 maç varken kendilerini puan kayıpsız şampiyon ilan etmek gibi bir hayal içerisinde olmalarını da diğer lig takımlarına karşı yapılmış bir saygısızlık olarak görmekteyiz.

Hakemlere saygı, rakibe saygı ve centilmence mücadele sonunda hak edenlerin, hak ettikleri yerde ligi bitirmeleri Samsunspor olarak en büyük dileğimizdir. Bu konuda Fair Play kurallarına uyulması için kulüp ve camia olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz.

Daha şimdiden başarılarının engellendiği varsayımıyla camiamızı hedef alan bu açıklamalar için Manisa Futbol Kulübü’nden özür beklemekteyiz. Tüm spor kamuoyunun gözleri önünde 2018-19 sezonunda kaybettiğimiz en az 10-12 puan için dahi hiçbir rakip takımı hedef almadığımız unutulmamalıdır. Kısır çekişmelerle spor kamuoyunun meşgul etmek yerine; yönetimimizin, taraftarımızın, teknik ekibimizin ve futbolcularımızın emeklerine saygı gösterilmesini önemle rica ederiz''