8 Aralık Pazar Samsun ve ilçeleri hava durumu, Samsun'da bugün hava nasıl?

8 Aralık Pazar Samsun ve ilçeleri hava durumu, Samsun'da bugün hava nasıl?

8 Aralık Pazar Samsun ve ilçeleri hava durumu. Samsun'da hava bugün güneşli mı? Samsun'da ve İlçelerinde hava nasıl olacak? Vezirköprü, Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık, Bafra hava durumu nasıl?

Samsun Hava durumu: Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü 'nün yapmış olduğu hava durumu açıklamalarına göre bugün hava parçalı bulutlu olacak.

Samsun Haberleri ilçelerde hava durumu nasıl olacak?

19 Mayıs Hava Durumu verilerine göre ilçede HAFİF SAĞANAK YAĞIŞLI bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 6 en yüksek sıcaklı ise 16 derece olacağı tahmin ediliyor.

Alaçam Hava Durumu verilerine göre ilçede HAFİF SAĞANAK YAĞIŞLI olacağı tahmin ediliyor.En düşük sıcaklık 5 en yüksek sıcaklık ise 16 derce olacağı tahmin ediliyor.

Asarcık Hava Durumu verilerine göre havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. en düşük sıcaklık 4 en yüksek sıcaklık ise 14 derce olacağı tahmin ediliyor.

Ayvacık Hava Durumu verilerine göre havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.En düşük sıcaklık 5 en yüksek sıcaklık ise 16 derce olacağı tahmin ediliyor.

Bafra Hava Durumu verilerine göre ilçede havanın HAFİF SAĞANAK YAĞIŞLI olacağı bekleniyor.En düşük sıcaklık 11 en yüksek sıcaklık ise 15 derce olacağı tahmin ediliyor.

Canik Hava Durumu verilerine göre ilçede havanın çok bulutlu olacağı en düşük sıcaklık 9 en yüksek sıcaklık ise 16 derce olacağı tahmin ediliyor.

Çarşamba Hava Durumu verilerine göre havanın çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. en düşük sıcaklık 4 en yüksek sıcaklı ise 17 derce olacağı tahmin ediliyor.

Havza Hava Durumu verilerine göre ilçede Puslu bekleniyor. En düşük sıcaklık -3 en yüksek sıcaklık ise 15 derce olacağı tahmin ediliyor.

Kavak Hava Durumu verilerine göre havanın Puslu olacağı tahmin ediliyor. En yüksek sıcaklık ise 15 derce olacağı tahmin ediliyor.

Ladik Hava Durumu verilerine göre ilçede havanın Puslu olacağı bekleniyor. En düşük sıcaklık -4 en yüksek sıcaklık ise 15 derce olacağı tahmin ediliyor.

Salıpazarı Hava Durumu verilerine göre ilçede hava parçalı bulutlu gözüküyor en düşük sıcaklık 6 en yüksek sıcaklı ise 16 derce olacağı tahmin ediliyor.

Tekkeköy Hava Durumu verilerine göre havanın çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. en düşük sıcaklık 6 en yüksek sıcaklı ise 16 derce olacağı tahmin ediliyor.

Terme Hava Durumu verilerine göre ilçede hava çok bulutlu en düşük sıcaklık 6 en yüksek sıcaklık ise 16 derce olacağı tahmin ediliyor.

Vezirköprü Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık -1 en yüksek sıcaklık ise 13 derce olacağı tahmin ediliyor.

Yakakent Hava Durumu verilerine göre ilçede çok bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 7 en yüksek sıcaklık ise 15 derce olacağı tahmin ediliyor.