Samsunspor'un Rakibinde Şok Gelişme

Samsunspor'un Rakibinde Şok Gelişme

Samsunspor'un pazar günü ligde karşılaşacağı Yeni Çorumspor'da 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı.

Hafta sonu oynanan ve 3-2 kaybedilenAmed SF maçının ardındanYeni Çorumspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, 3 futbolcu ile yolların ayrıldığı belirtildi. Bu oyuncular,Oğuz Mataracı, Hakan Yağmurkaya veEmrah Uzun olurken, ayrıca aynı maçta, müsabaka bittikten sonra kırmızı kart gören Ertuğrul Sancaktutan’ın da kaptanlık görevinden alındığı yerine Kerem Çağatay’ın getirildiği duyuruldu.

Yeni Çorumspor Kulübünce yapılan açıklama şu şekildeydi; “Geçtiğimiz Pazar günü Amed SK deplasmanında oynadığımız ve 3-2 mağlubiyetimizle sonuçlanan Amed SK maçının gerek esnasında ve gerekse de sonrasında yaşanan disiplinsiz olaylardan sonra Başkanımız Fatih Özcan başta olmak üzere diğer yöneticilerimiz ve teknik heyetimiz Diyarbakır Stadyumu’nda bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapmıştır. Bunun akabinde teknik direktörümüzün verdiği rapor doğrultusunda Emrah Uzun, Oğuz Mataracı ve Hakan Yağmurkaya ile yollarımız ayrılmıştır. Bu futbolculara verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diliyoruz.

Ayrıca maçın 7.dakikasında kırmızı kart gören Mert Ilıman ile maç sonrası hakeme itirazdan kırmızı kart görenErtuğrul Sancaktutan’a 10’ar bin lira para cezası verilmiştir. Alınan kararlar doğrultusunda ayrıca Ertuğrul Sancaktutan takım kaptanlığı görevinden alınarak yeni takım kaptanıKerem Çağatay olmuştur. İkinci kaptanlık görevi ise Batuhan Demirel’e verilmiştir.”