Yüksel Yıldırım'dan Manisa'ya mesaj; Korkunun ecele faydası yok

Yüksel Yıldırım'dan Manisa'ya mesaj; Korkunun ecele faydası yok

Manisa FK Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan Kırklarelispor karşısında puan kaybı yaşamalarının ardından Hakemler ve Samsunspor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aktan'ın açıklamalarına Yüksel Yıldırım twitter hesabından sert tepki gösterdi.

"En yakın rakibimizin ofsayt olmasına rağmen verilen golleri, devam ettirilen atakları, görmezden gelinen faulleri göz önüne alındığında, oynanan oyunun saha dışında da devam ettiği düşüncesini akıllara getirmiştir. Biz Manisa Futbol Kulübü olarak böyle bir olasılığı aklımıza bile getirmek istemiyoruz. Saha dışında, masa başında oyunlara karşı gözümüzün açık olduğunu, herkesi ve her şeyi takip ettiğimizin bilinmesini isteriz. Biz saha içindeki futbolumuz ile konuşulmak istiyoruz. Ancak şunun da bilinmesini isteriz ki geçen yıl olduğu gibi bu yıl emeğimizle oynatmayız. Bu vesile ile Merkez Hakem Kurulu Yönetimini daha duyarlı olmaya ve futbolcuların sahadaki alın terine saygı göstermeye davet ediyoruz.” diyerek açıklamalarında Samsunspor'u kast edenManisa FK Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan'aSamsunspor BaşkanıYüksel Yıldırımtwitter hesabından sert tepki gösterdi.

Yıldırım şu ifadeleri kullandı; "Malesef Manisa FK Başkanı Mevlüt AktanKırklarelispor karşısında aldıkları beraberlik sonrası yaşadıkları puan kaybının ardından Samsunspor maçlarındaki hakem kararları ile ilgili açıklamalarda bulunmuş. Samsunspor bileğinin hakkıyla şampiyon olacak güçtedir. Kötü düşünce sahibine aittir. Biz artık Sağlam adımlarla ilerliyoruz. Panikleyenler için korkunun ecele faydası yok...