2 Aralık Pazartesi Samsun ve ilçeleri hava durumu

2 Aralık Pazartesi Samsun ve ilçeleri hava durumu

2 Aralık Pazartesi Samsun ve ilçeleri hava durumu. Samsun'da hava bugün güneşli mı? Samsun'da ve İlçelerinde hava nasıl olacak? Vezirköprü, Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık, Bafra hava durumu nasıl?

Samsun Hava durumu: Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü 'nün yapmış olduğu hava durumu açıklamalarına göre bugün hava parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu olacak.

 Samsun Haberleri ilçelerde hava durumu nasıl olacak?

19 Mayıs Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 6 en yüksek sıcaklı ise 16 derece olacağı tahmin ediliyor.

Alaçam Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 5 en yüksek sıcaklık ise 16 derce olacağı tahmin ediliyor.

Asarcık Hava Durumu verilerine göre havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. 

Ayvacık Hava Durumu verilerine göre parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 5 en yüksek sıcaklık ise 16 derce olacağı tahmin ediliyor.

Bafra Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 11 en yüksek sıcaklık ise 15 derce olacağı tahmin ediliyor.

Canik Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 9 en yüksek sıcaklık ise 16 derce olacağı tahmin ediliyor.

Çarşamba Hava Durumu verilerine göre parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 4 en yüksek sıcaklı ise 17 derce olacağı tahmin ediliyor.

Havza Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. En düşük sıcaklık -3 en yüksek sıcaklık ise 15 derce olacağı tahmin ediliyor.

Kavak Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık ise 15 derce olacağı tahmin ediliyor.

Ladik Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. En düşük sıcaklık -4 en yüksek sıcaklık ise 15 derce olacağı tahmin ediliyor.

Salıpazarı Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 6 en yüksek sıcaklı ise 16 derce olacağı tahmin ediliyor.

Tekkeköy Hava Durumu verilerine göre parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 6 en yüksek sıcaklı ise 16 derce olacağı tahmin ediliyor.

Terme Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 6 en yüksek sıcaklık ise 16 derce olacağı tahmin ediliyor.

Vezirköprü Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık -1 en yüksek sıcaklık ise 13 derce olacağı tahmin ediliyor.

Yakakent Hava Durumu verilerine göre ilçede çparçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı yağmurlu bir hava bekleniyor.. En düşük sıcaklık 7 en yüksek sıcaklık ise 15 derce olacağı tahmin ediliyor.