Galip Öztürk, İsmail Uyanık ile görüşmesini açıkladı

Galip Öztürk, İsmail Uyanık ile görüşmesini açıkladı

İsmail Uyanık ile görüşmesine ait fotoğrafların sosyal medyada yayılmasının ardından olumsuz algılar oluşturulmaya çalışılmasının Samsunspor'a zarar vermeye başladığını belirten Galip Öztürk konuya açıklık getirdi.

Metro Holding Onursal BaşkanıGalip Öztürkİsmail Uyanık ile Gürcistan’da yaptığı görüşmenin sadece bir nezaket ziyaretinden ibaret olduğunu görüşmeye ait fotoğrafların sosyal medyada yayılmasının ardından olumsuz algılar oluşturulmaya çalışılmasının Samsunspor’a zarar verdiğini kaydetti;

Öztürk şu açıklamayı yaptı:

Samsunspor Kamuoyunun Dikkatine;

Bilindiği gibi dün, Samsunspor kulübünün bugüne kadar yaşadığı pek çok başarıda imzası bulunan değerli dostum İsmail Uyanık, şahsıma bir nezaket ziyaretinde bulunmuştur.

Bu ziyaretin fotoğrafları sosyal medyada yer alınca, ne yazık ki kamuoyumuzda bir takım olumsuz algı ve yargılar oluşmuş, bu tartışmalar kulübümüze zarar verecek boyutlara ulaşmıştır.

Şu çok iyi bilinmelidir ki; bu ziyaret yukarıda ifade ettiğim gibi sadece bir nezaket ziyaretidir.

Bundan farklı bir anlam çıkarılması ancak art niyetle ifade edilebilir.

Hem Sayın Uyanık, hem de bugün kulübün başkanlığını üstlenen Sayın Yüksel Yıldırım, tamamen salih niyetlerle, kulübümüzü hak ettiği noktaya yeniden taşımak için birlikte yola çıkmışlardır.

Fakat eskilerin deyimiyle "Bir koltuğa iki karpuz sığdırmak" kolay değildir. Hele, "davul sende tokmak bende" anlayışıyla kulüp yönetmek mümkün olamayacağı için bu birliktelik sonlanmıştır.

Ben, İsmail Uyanık döneminde olduğu gibi, doğru işler yapıldığı müddetçe Sayın Yıldırım yönetimini de maddi ve manevi olarak desteklemeye devam edeceğim.

Ortaya atılan asılsız dedikodulara prim verilmemesini ve şampiyonluk yolunda bugünkü yönetimin etrafında kenetlenilmesini, bizlere inanan Samsunspor taraflarından ve hemşehrilerimden istirham ediyor, şanlı Samsunsporumuza önümüzdeki dönemde üstün başarılar diliyorum.

Saygılarımla,

Galip Öztürk