Mustafa Demir Samsun'a verdiği sözleri unuttu

Mustafa Demir Samsun'a verdiği sözleri unuttu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 'Seçim kampanyası sırasında ne söylediysek ona göre hareket ediyor, ona göre çalışıyoruz' derken parkomat kaldırma sözünü unuttu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Seçim kampanyası sırasında ne söylediysek ona göre hareket ediyor, ona göre çalışıyoruz. Başkan seçildikten sonra başka türlü konuşmak bizim fıtratımızda yok. Söz verdiğimiz ve konuştuğumuz tüm sorunlarla ilgili başlattığımız çalışmalar sürüyor" dedi. 

Ancak AK Partili Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir 31 Mart yerel seçimlerinden önce "kaldıracağım" dediği parkomatlara zam yaptığını unutmuşa benziyor. 

Samsun’da 31 Mart yerel seçimlerinde, görevi Zihni Şahin’den devralan AKP’li Mustafa Demir, seçimden önce yüzde 15 indirim yapılan suya yüzde 25, sayaç okuma bedeli ile mezar yerlerine de yüzde 150 zam yapmıştı.Bununla da yetinmeyen Demir, seçim öncesi “Kaldıracağım” dediği parkomatlara zam yaptı. Son zamlardan sonra parkomat ücretlerinin 1 saati 3 liradan 5 liraya, 2 saati 6 liradan 8 liraya, 3 saati ise 9 liradan 12 liraya yükseldi.