12 Kasım Samsun ve ilçeleri hava durumu

12 Kasım Samsun ve ilçeleri hava durumu

12 Kasım Salı Samsun ve ilçeleri hava durumu. Samsun'da hava bugün güneşli mı? Samsun'da ve İlçelerinde hava nasıl olacak? Vezirköprü, Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık, Bafra hava durumu nasıl?

Samsun Hava durumu: Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü 'nün yapmış olduğu hava durumu açıklamalarına göre bugün hava parçalı bulutlu olacak.

Samsun Haberleri ilçelerde hava durumu nasıl olacak?

19 Mayıs Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 21 en yüksek sıcaklı ise 23 derece olacağı tahmin ediliyor.

Alaçam Hava Durumu verilerine göre ilçede havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.En düşük sıcaklık 18 en yüksek sıcaklık ise 24 derce olacağı tahmin ediliyor.

Asarcık Hava Durumu verilerine göre havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. en düşük sıcaklık 14 en yüksek sıcaklık ise 24 derce olacağı tahmin ediliyor.

Ayvacık Hava Durumu verilerine göre havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.En düşük sıcaklık 18 en yüksek sıcaklık ise 24 derce olacağı tahmin ediliyor.

Bafra Hava Durumu verilerine göre ilçede havanın çok bulutlu olacağı bekleniyor.En düşük sıcaklık 17 en yüksek sıcaklık ise 27 derce olacağı tahmin ediliyor.

Canik Hava Durumu verilerine göre ilçede havanın çok bulutlu olacağı en düşük sıcaklık 19 en yüksek sıcaklık ise 27 derce olacağı tahmin ediliyor.

Çarşamba Hava Durumu verilerine göre havanın çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. en düşük sıcaklık 17 en yüksek sıcaklı ise 27 derce olacağı tahmin ediliyor.

Havza Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı bulutlu bekleniyor. En düşük sıcaklık 13 en yüksek sıcaklık ise 26 derce olacağı tahmin ediliyor.

Kavak Hava Durumu verilerine göre havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. En yüksek sıcaklık ise 25derce olacağı tahmin ediliyor.

Ladik Hava Durumu verilerine göre ilçede havanın parçalı bulutlu olacağı bekleniyor. En düşük sıcaklık 11 en yüksek sıcaklık ise 23 derce olacağı tahmin ediliyor.

Salıpazarı Hava Durumu verilerine göre ilçede hava parçalı bulutlu gözüküyor en düşük sıcaklık 20 en yüksek sıcaklı ise 28 derce olacağı tahmin ediliyor.

Tekkeköy Hava Durumu verilerine göre havanın çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. en düşük sıcaklık 16 en yüksek sıcaklı ise 28 derce olacağı tahmin ediliyor.

Terme Hava Durumu verilerine göre ilçede hava çok bulutlu en düşük sıcaklık 19 en yüksek sıcaklık ise 27 derce olacağı tahmin ediliyor.

Vezirköprü Hava Durumu verilerine göre ilçede parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 15 en yüksek sıcaklık ise 29 derce olacağı tahmin ediliyor.

Yakakent Hava Durumu verilerine göre ilçede çok bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 18 en yüksek sıcaklık ise 26 derce olacağı tahmin ediliyor.