Yalçın Kılıç ve İlyas Kubilay Yavuz özür diledi

Yalçın Kılıç ve İlyas Kubilay Yavuz özür diledi

Hacettepe maçında taraftara yaptıkları hareket sonrasında sosyal medyadan linç yiyen 2 futbolcu açıklama yaptı.

Samsunspor Hacettepe maçında kırit dakikalarda beraber olan skoru golü ile çeviren İlyas Kubilay Yavuz gol sevinci yaşarken Yalçın Kılıç ile taraftara el hareketleri ile sinirlendirdiler. Stadyumda ve sosyal medyada büyük eleştiriler alan 2 fotbolcu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Sosyal Medya Hesabından paylaşım yapanİlyas Kubilay Yavuz" Yanlış anlaşılmak istemediğim için birkaç cümle söylemek istiyorum. Öncelikle yaptığım gol sevincinde taraftarımıza en ufak bir kast asla düşünmedim. Gözlerimi ve kulaklarımı kapatıp ihtiyacım olan o güzel hiisi yaşamak istedim. 1 aydır kendi adıma her anlamda iyi gitmeyen zor süreç yaşadım. Gol sevincimde o sürecin duygu birikimini ve sevincimde o sürecin duugu birikimini ve mutluğunu yaşadım sadece bu. Burada olmaktan fazlası ile mutluyum. Elbette hatalarım ve iyi yapamadığım şeyler olmuştur fakat burada olduğum 1.5 senede bilerek ve isteyerek kimseye saygısızlık yapmadım. Olumu olumsuz tüm eleştirilere sonuna kadar saygı duyuyorum ve önemsiyorum. Ve son olarak beni hiç tanımadan kasti olarak hakkımda iftiralar atıp beni kötü bir algının içine çekmeye çalışan insanlara Allah'a havale ediyorum." dedi.


Samsunspor WEB sitesinden açıklama yapanYalçın Kılıç" Hacettepe maçının uzatma dakikalarında gelen galibiyet golü sonrası takım arkadaşlarım ile birlikte sevindiğim sırada bir anlık refleks ile yaptığım hareketin yanlışlığının farkındayım. Bizlere bugüne dek, her türlü desteği ve ilgiyi gösteren büyük Samsunspor taraftarının ve camiasının beklentilerine tam olarak karşılık verememenin yarattığı stres ve duygu patlaması sonrası, yaptığım refleksin kabul edilemez olduğunu iyi biliyorum. Çok üzgün ve mahcubum. Bu nedenle, en samimi duygularım ile büyük Samsunspor taraftarından özür diliyor, haklarını helal etmelerini istiyorum." dedi.