10 Kasım gelirken Atatürk'e benzeyen Göksel Kaya yeniden gündemde

10 Kasım gelirken Atatürk'e benzeyen Göksel Kaya yeniden gündemde

Özellikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım gibi günlerde ortaya çıkan Atatürk'e benzeyen adam olarak ün yapan Göksel Kaya yeniden gündemde.

Atatürk’e sadece yüzünün benzemesi ile prim sağlayan Atatürk’e benzemeyi gelir kapısına dönüştürenGöksel Kaya’ya tepkiler de artıyor.

Samsunsonhaber köşe yazarlarındanYusuf Demircioğlu da Atatürk'e benzemenin ekmeği başlıklı yazısıyla bu konuya değinmişti .

Ardahan doğumlu Kaya, aslında Tariş'de memurluk yaparken istifa edip ticarete atılıyor. Ancak işleri kötü gidince Atatürk’e benzemenin ekmeğini yemeye başlamış.

Ancak, bu durum insanları oldukça rahatsız eder vaziyete gelmiş durumda. Sosyal medyadan da tepkiler çığ gibi büyüyor. Gerçek şu ki; "Atatürk'e benzeyen adam" Göksal Kaya, bir şekilde gündeme oturmuş durumda.

 

Yusuf Demircioğlu'nun kaleminden

ATATÜRK'E BENZEMENİN EKMEĞİ

Bu ülkenin denizi biter, kerizi bitmez. Amerika için fırsatlar ülkesi derler. Oysa fırsatların başkenti Türkiye’dir. Zengin olmak, para kazanmak için yapmanız gereken tek şey size inanacak, değer verecek kerizleri bulmak.

Sülün Osman, keriz bulmak konusunda ustaydı. Taksim Meydanı'na paspas serip oradan geçenlerden 'burası benim” diyerek para alıyormuş, sonrasında ''ne kadar kazanıyorsun sen buradan'' diyenlere Taksim Meydanı'nı satıyormuş.

Sonra Fadıl Akgündüz çıktı piyasaya, nam-ı diğer Jet Fadıl “Türkiye’nin ilk yerli otomobilini üreteceğim.” dedi. Ünlü isimlerle reklamını yaptı. Piyasadan parayı topladı. Üreteceği arabanın ismi İmza idi. Otomobili üretmedi ama dolandırıcılık tarihine imzasını attı.