Samsun'da ilçe ilçe belediye başkanları, biyografileri

Samsun'da ilçe ilçe belediye başkanları, biyografileri

Samsun'da bulunan tüm ilçe belediye başkanlarının biyografileri dahilinde bulunduğu foto galerimizde,

Samsun'da ilçe belediye başkanları ve biyografileri galerimizde,

Atakum Belediyesi başkanı kim?

Cemil Deveci, ilk ve orta öğrenimini Boyabat’ta, lise eğitimini Ankara Yenişehir Sağlık Koleji'nde tamamladı.

İlkadım Belediyesi başkanı kim?

Necattin Demirtaş(İYİPARTİ)

1955 Samsun Kavak doğumludur. İlkokulu Emrullah Efendi, Orta okulu Mithat Paşa, Lise tahsilini Ondokuzmayıs lisesinde tamamladı.

 Canik Belediyesi başkanı kim?

İbrahim Sandıkçı(AKP)

İbrahim Sandıkçı, 1972 yılında dünyaya geldi. İlköğretimi yurt dışında tamamladı. Liseyi Samsun İmam Hatip Lisesi'nde okudu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde tamamladı.

 Çarşamba Belediyesi başkanı kim?

Halit Doğan(AKP)

1978 Yılında Çarşamba Yenikışla Mahallesinde Doğdu.1996 Yılında Girdiği Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2000 Yılında mezun oldu.

 Tekkeköy Belediyesi başkanı kim?

Hasan Togar(AKP)

Hasan Togar, 1 Kasım 1969'da Tekkeköy’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Tekkeköy’de tamamladı. Karadeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi 3. sınıfta okurken 19 Mayıs Üniversitesi Spor Akademisi bölümünü kazandı ve bu bölümü okudu.

...gibi soruların yanıtını bulacaksınız. Güzel ilimiz Samsun'dan karelerinde içerisinde olduğu haberimizde, Samsun'da ki belediye başkanları hakkında tüm bilgilere erişebileceksiniz

Ayrıca hangi belediye başkanı hangi parti'de yer alıyor ve hangi ilde görevini sürdürüyor gibi soruların cevabını öğrenebileceksiniz.

Alaçam:

İlyas Acar(MHP)

21 Mayıs 1968 yılında Samsun Alaçam'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise tahsilimi Alaçam'da tamamlayan Acar, 1988 yılında Van - Çaldıran'da askerliğini tamamlayarak, 1991-92-93 ve 94 yıllarında Alaçam İlçesi, Gökçeağaç Oymağı, Bahşioymağı ve Pelitbükü köylerinde vekil öğretmenlik görevlerinde bulundu. İlyas Acar, 2019 Yerel Seçimlerinde MHP’den Samsun Alaçam İlçesi Belediye Başkan adayı seçildi.

Asarcık:

Şerif Kılağuz(MHP)

01 Haziran 1979 tarihinde Asarcık’ın Gökgöl Köyü’nde doğdu. İlkokulu 1988 yılında, ortaokulu 1993 yılında ve Asarcık Lisesini de 1996 yılında bitirdi. 1996 yılında inşaat sektöründe iş hayatına atıldı. 2003 yılında Kazakistan da çalışmaya başladı. Halen Kazakistan da inşaat - taahhüt işleri yaptı. Yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren şirketleri bulunuyor. Asarcıkspor Kulübünü kurdu, 2009 Mahalli Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden İl Genel Meclis Üyesi adayı oldu.

Atakum:

Cemil Deveci(CHP)

Cemil Deveci, ilk ve orta öğrenimini Boyabat’ta, lise eğitimini Ankara Yenişehir Sağlık Koleji'nde tamamladı. 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Enstitüsü Türkçe bölümünü ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 1984 yılında Samsun Barosuna kaydoldu.

Ayvacık:

Halil Kalaycı(AKP)

Halil Kalaycı, 1980 yılında Ayvacık’ta doğdu. İlkokulu Şenpınar mahallesinde, ortaokul ve liseyi Çarşamba’da bitirdi. Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazanan Kalaycı; 2001 yılında üniversiteyi bitirdi. Halil Kalaycı, 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde AK Parti’nin Samsun Ayvacık Belediye Başkan Adayı oldu.

Bafra:

Hamit Kılıç(AKP)

1967 yılında Bafra’da doğan Hamit Kılıç, ilk ve orta öğrenimini Bafra’da tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde okudu.1990 yılında kurduğu bir özel şirket ile iş hayatına başlayan Hamit Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nda üç dönem Meclis Üyeliği, Başkan Yardımcılığı, iki dönem de Bafra Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Üyeliği yaptı.


Canik:

İbrahim Sandıkçı(AKP)

İbrahim Sandıkçı, 1972 yılında dünyaya geldi. İlköğretimi yurt dışında tamamladı. Liseyi Samsun İmam Hatip Lisesi'nde okudu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde tamamladı.

Kendisine ait şirketlerin işletmesini yöneten Sandıkçı, 2009 yerel seçimlerinde AK Parti Canik Belediye Başkan adayı oldu. Evli ve 4 çocuk babasıdır İbrahim Sandıkçı, 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde AK Parti’nin Samsun Canik Belediye Başkan Adayı oldu.

Çarşamba:

Halit Doğan(AKP)

1978 Yılında Çarşamba Yenikışla Mahallesinde Doğdu.1996 Yılında Girdiği Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2000 Yılında mezun oldu.2002 Yılından Bu Yana Çarşamba İlçesinde Serbest Avukatlık Yapmaya Devam Etmektedir.

Havza:

Sebahattin Özdemir(AKP)

1975 yılında Havza ilçesinde doğdu. İlk,orta ve lise eğitimini Havza'da tamamladı. 1993 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesine başladı ve 1997 yılında üniversite öğrenimini tamamladı. 1999 yılında avukatlık stajını yaptıktan sonra aynı yıl vatani görevini kısa dönem olarak yaptı.

İlkadım:

Necattin Demirtaş(İYİPARTİ)

1955 Samsun Kavak doğumludur. İlkokulu Emrullah Efendi, Orta okulu Mithat Paşa, Lise tahsilini Ondokuzmayıs lisesinde tamamladı. 1979 yılında Ege Üniversitesi İşletme fakültesini bitirdi. Askerliğini 1982 yılında 4 aylık kısa dönem olarak Isparta'da yaptı. Uzun yıllar kamunun çeşitli kademelerinde yöneticilik yaptı. 2009 Mahalli seçimini kazanarak Samsun İlkadım Belediye Başkanı olmuştur. İngilizce bilmektedir. Evlidir. Görev Yaptığı Kurum ve Kuruluşlar; Milli Eğitim Bakanlığı Ders Aletleri yapım merkezinde T.

Kavak:

İbrahim Sarıcaoğlu(AKP)

Sarıcaoğlu, 1988-1993 yıllarında Kavak Merkez Sağlık Ocağı'nda çalıştı. 1999-2013 yılları arasında Havza Devlet Hastanesi'nde Hastane Müdürü olarak görev yaptı. Havza İlçe Sağlık Müdürlüğünde Araştırmacı olarak görev aldı. AK Parti'den Kavak İlçe Belediye Başkanlığına aday olan Sarıcaoğlu 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde seçimi kazanarak Kavak Belediye Başkanı oldu.

Ladik:

Nurhan Yapıcı Özel(AKP)

Samsun'da Ladik Belediye Başkan Adayı Nurhan Yapıcı Özel, Mimarlık eğitimi almış ve evli ve iki çocuk annesidir. 1994 yılında Ladik Belediye Meclisi üyesi seçilerek başlamış olduğu siyaset yolculuğunda 22 yıldır aktif hizmette bulunmaktadır.

Ondokuzmayıs:

Osman Topaloğlu(AKP)

Osman Topaloğlu, 1 Nisan 1964 Çaykara' da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çaykara'da tamamladı. 1980 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni kazanarak, 1984 yılında mezun oldu. 1985 - 1987 yılları arasında Erzincan'da yedek subay olarak vatani görevini tamamladı. Topaloğlu, 1987 yılında yerleştiği 19 Mayıs'ta o tarihten bu güne kadar Eczacı olarak görev yaptı. Birçok sivil toplum örgütü ve vakıflarda yöneticilik yaptı. 19 Mayıs ilçesi AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.

Salıpazarı:

Halil Akgül (AKP)

Akgül, 1999 yılından itibaren Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürüttü. 2004 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden İl Genel Meclis Üyesi Seçildi. İl Genel Meclisi'nde Denetim Komisyonu Başkanlığı,Ticaret ve Sanayi Komisyonu Başkanlığı ile İl Daimi Encümenliği görevlerinde bulundu.

Tekkeköy:

Hasan Togar(AKP)

Hasan Togar, 1 Kasım 1969'da Tekkeköy’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Tekkeköy’de tamamladı. Karadeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi 3. sınıfta okurken 19 Mayıs Üniversitesi Spor Akademisi bölümünü kazandı ve bu bölümü okudu. Emekli bir anne babanın 2 oğlundan birisidir.

Terme:

Ali Kılıç(AKP)

Ali Kılıç, 1967 senesinde Samsun'a bağlı Terme’de dünyaya geldi. Terme İmam Hatip Lisesi'ni bitirdi. 1993 yılında 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1997 yılında avukatlık mesleğine başladı. 2009 yerel seçimleri için AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı oldu. AK Parti Terme İlçe Başkanlığı yaptı. 2017'ye kadar bu görevine devam etti.

Vezirköprü:

İbrahim Sadık Edis(AKP)

İbrahim Sadık Edis, 1962 yılında Vezirköprü'de doğdu. İlk, ortaokul ve lise öğrenimini Vezirköprü’de tamamladı.1984 yılında Ankara Etimesgut’ta vatani görevini yerine getirdi. Vezirköprü’de bir süre ticaretle uğraştıktan sonra, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildi. 2014 yılında Vezirköprü Belediye Başkanlığına aday oldu ve kazandı.

Yakakent:

Hüseyin Kıyma(AKP)

Hüseyin Kıyma, 13 Eylül 1971 tarihinde dünyaya geldi. İlkokulu Yakakent Liman İlkokulu'nda, ortaokulu 100. Yıl Ortaokulu'nda, liseyi Alaçam Lisesi'nde okudu. 1994 yılında İstanbul Polis Eğitim Merkezi'ni bitirdi. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı, işletme alanında yüksek lisans yaptı. Hüseyin Kıyma, 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde AK Parti’nin Samsun Yakakent Belediye Başkan Adayı oldu.

...gibi soruların yanıtını bulacaksınız. Güzel ilimiz Samsun'dan karelerinde içerisinde olduğu haberimizde, Samsun'da ki belediye başkanları hakkında tüm bilgilere erişebileceksiniz

Ayrıca hangi belediye başkanı hangi parti'de yer alıyor ve hangi ilde görevini sürdürüyor gibi soruların cevabını öğrenebileceksiniz.