Samsunsporlu Eğitimciler Platformu'ndan manifesto

Samsunsporlu Eğitimciler Platformu'ndan manifesto

Samsunsporlu Eğitimciler Platformu yayınladığı manifesto ile 'Bu şehrin çocukları Samsunsporludur' adlı kampanyaya destek verdiler.

Yeni neslinSamsunspor'u sahiplenmeleri adına başlatılan 'Bu şehrin çocukları Samsunsporludur' adlı kampanya son günlerde bazıprovakatörler tarafından farklı noktalara çekilmeye çalışıldı. Ancak Samsun'da oluşan bilinç sayesinde bu oyunlar bozuldu. Son olarakSamsunsporlu Eğitimciler Platformu'da yayınladığı manifesto ile " Bu şehrin çocuklarının Samsunsporlu olması için mücadele edeceğiz" dediler.

İşte o manifesto:

Platformumuzun bir numaralı ve değiştirilemez kuralı "Sadece Samsunsporlu" bir eğitimci olmaktır. 

Çünkü Samsunspor tektir ve yanında eşantiyon olarak bir başka takım tutulamayacağı gibi, kendisine de ikinci takım muamelesi yapılamaz!

Çünkü bu şehrin bir takımı vardır. 

Başka takımlılığı ile maruf olan, kişisel PR çalışması için Samsunspor'u basamak olarak kullanan başka kişi ve kurumların maddi manevi emeklerini sömürerek ön plana çıkan her türlü kişi ve oluşumdan uzak durduğumuz gibi, yaşı müsait olduğu halde Samsunspor'umuzun dününde yer almayanların yarınında da yer almaması gerektiği fikrindeyiz. 

Armamızda taşımaktan dolayı gurur duyduğumuz Atatürk'e sevgisi baki olan Samsunluluk ve Samsunsporluluk şuuruna sahip eğitimciler olarak buradayız. 

Samsunsporluluğu sadece maç günleri değil, hayatın her aşamasında ilke edinen ve şahsi siyasi düşüncelerimiz ve dünya görüşümüzün önünde tutarak, eğitimciliğin sadece bir meslek değil, bir hayat tarzı ve rol model olduğu gerçeğinden hareketle Samsunluluk aidiyeti ve Samsunsporluluk gururu ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. 

Bizler Samsunspor için çalışan üreten, eser bırakan Samsunsporluluk kültürüne katkıda bulunan eğitimciler olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da tribünlerde yer almaya devam edeceğiz. 

Ve bu durum yanında bu şehrin çocuklarının sadece Samsunsporlu olmaları içinde gayret göstereceğiz. Yeni nesillere Samsunspor sevgisini aşılamak bilinciyle çıktığımız bu yolda bizim gibi düşünen eğitimcilere kapımız ve gönlümüz her daim açıktır.