Samsunspor Zonguldak Kömürspor Maçından önemli Notlar

Samsunspor Zonguldak Kömürspor Maçından önemli Notlar

Samsunspor'un Zonguldak deplasmanında 2-0 kazandığı maçtan notları sizler için derledik.

Zonguldak’ta Dostluk Vardı

Zonguldaksporlu taraftarlar maç öncesinde Samsunsporlu taraftarları misafir ettiler.

Bugün Zonguldak’ta oynanan müsabaka dostluk görüntülerine sahne oldu. Zonguldakspor taraftar dernekleri maç öncesinde kente gelen Samsunsporlu deplasmancıları misafir ettiler. Dostane görüntülerin yaşandığı ortam, maça da yansıdı ve tribün anlamında centilmence bir müsabaka izlendi.

İki Ayrı Forma Reklamı

Bugünkü maçta Zonguldakspor’un ilk devre başka, ikinci devre başka bir forma reklamı ile sahaya çıktığı görüldü. Forma değişikliği yapan takımlara şahit olmuştuk ama forma reklamı değişikliği yapanı belki de ilk defa gördük.

Zemin Berbat

Zonguldak Kara Elmas Stadı’nda dikkat çeken en önemli olumsuzluk zeminin kötülüğü oldu. Pas oyunu yapmaya neredeyse imkan tanımayan berbat zemin, saha kenarlarına da yansıdı. Öyle ki, ilk devre ev sahibi ekibin kullandığı bir köşe atışı öncesinde, atışı kullanacak futbolcu çöken zeminin içine düştü.

Samsunspor Gol Yemiyor

Lig yalnızca 4 gol yiyen Samsunspor, gol yemezliğini bu maçta da sürdürdü. Ligdeki son golünü yaklaşık 1 ay önce Manisa FK karşısında yiyen kırmızı beyazlılar sonrasında oynadıkları 5 lig, 1 de kupa maçında gol yemiyor.

HABER: AHMET ALTÜRK