Terme Belediyesi, gazinin mezarını yeniledi

 Terme Belediyesi, gazinin mezarını yeniledi

Terme Belediyesi, Kurtuluş Savaşı Gazisi Efrahim Tellioğlu'nun mezarını yeniledi

Samsun'unTerme İlçesi Cumhuriyet Mezarlığı'nda bulunan Kurtuluş Savaşı Gazisi Efrahim Tellioğlu'nun mezarı ailenin talebi üzerine Terme Belediye BaşkanıAli Kılıç'ın talimatıyla yenilendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalar neticesinde yenilenen Kurtuluş Savaşı Gazisi'nin mezarını Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çakır, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Üzeyir Bahadır, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Ar ve İlçe Müftüsü Recep Apaydın ile birlikte ziyaret etti.

ALDIĞIMIZ NEFESİ ONLARA BORÇLUYUZ

Başkan Kılıç, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim en değerlilerimizdendir. Onlar için ne yapsak azdır. Şu anda aldığımız nefes, yediğimiz bir yudum ekmek ve içtiğimiz suyu onlara borçluyuz. Tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yaşayan gazilerimize de uzun ömürler diliyorum" dedi.

Yenilenen mezar başında edilen duaların ardından Kaymakam Zadeleroğlu ve Başkan Kılıç, Gazi Tellioğlu'nun ailesine Kur-anı Kerim ve Bayrak hediye etti.

samsun haber terme