Yunus Kahraman kimdir? Müge Anlı şok oldu

Yunus Kahraman kimdir? Müge Anlı şok oldu

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında son günlerde yaşanan cinayet konuları hakkında şok edici gerçekler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı canlı yayında bir son dakika haberine şahit olmuştuk.Yunus Kahraman 1999'da İzmir'de idam istemiyle yargılandığı öğrenilmişti. Müge Anlı canlı yayındaki gelişmeler karşısında şoke olurken, insanlar google’da araştırmaya başladı.

Son yaşanan gelişmelerin doğrultusunda, Özlem Akusta’nın kayıp olduğuGülümser Bulut’un ise öldürülerek çekyat içine konulduğu ve biri kayıp diğeri cinayet olan iki kişinin canı ile ilgili olan olayda şüpheli olarak görülen kişi Yunus Kahraman.

YUNUS KAHRAMAN KİMDİR?

Müge Anlı Gülümser Bulut’un katilini ararken, bir telefon bağlantısı gerçekleşti. 1999 yılında öldürülen Nilgün Kırlı’nın kardeşi Volkan Kırlı, Gülümser Bulut’un ölümünün ablasının ölümüyle aynı olduğunu anlattı. Şaşkınlığa uğrayan Müge Anlı tüm detayları öğrendi. Nilgün Kırlı’yı öldüren Yunus Kahraman’ın 1999’da (19 yaşındayken) idam istemiyle yargılandığı da ortaya çıktı. Yunus Kahraman’ın ise daha önce Nilgün Kırlı’yı 1999 yılında evine girerek öldürdüğü cesedini ise 3 gün boyunca balkonda halı ile sarıp sakladığı öğrenildi. Yunus Kahraman’ın bu cinayetten dolayı 15 yıl cezaevinde ve 14 yılında çıktığı öğrenildi. Yunus Kahraman Nilgün Kırlı’ın katili, öte yandan Özlem Akusta kaybı ile ve Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili baş şüpheliler arasında. Cinayetin işleniş biçimi nedeniyle de 16 Ağustos 2018’de ortadan kaybolan ve cesedi çekyatta bulunan Gülümser Bulut ölümü ile ilgilisi olduğu düşünülüyor. Bu düşünceler ise acaba bir seri katil olayı mı var sorusunu da akıllara getiriyor.

GÜLÜMSER BULUT’UN KIZINDAN ŞÜPHELENDİLER

Annesi Glümser Bulut’un cansız bedeni Hatice Hanım’ın yattığı çekyatın altında bulundu. Hatice Bulut annesinin katili olarak gözaltına alındı ve tam 7 ay hapis yattı. Müge Anlı’ya çıkan Gülümser Bulut’un kardeşi yeniden Hatice Bulut’u suçladı. Hatice Bulut Müge Anlı’ya kendi isteğiyle bağlanarak açıklamalarda bulundu.

NİLGÜN KIRLI CİNAYETİ

İzmir Buca’da 1999 yılında patronu Nilgün Kırlı’yı parasız kaldığı için evine girerek kafasına odunla vurduktan sonra boğarak öldürdüren Yunus Kahraman, daha sonra Nilgün Kırlı’ın cesedini halıya sarıp çekyat altına koymak suçundan idamla yargılandı fakat 15 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 2014 yılında serbest kaldı.