Samsun emniyeti açıkladı!

Samsun emniyeti açıkladı!

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından önemli bir açıklama yapıldı.

Samsun Haber: Samsun Emniyet Müdürlüğü, şehirde halkın yoğun olduğu bahçe, trafik ve sahil alanlarında ek ilave tedbirlerin alındığını duyurdu.

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Şehir planlamasından kaynaklanan sorunlar, nüfus yoğunluğu trafik yoğunluğu, turizm alanları ve halkın yoğun olarak bulunduğu park, bahçe, sahil, kenarları gibi alanlarda devriye hizmetinin sürekliliği, genel asayişin sağlanması ve önleyici hizmetlerde etkinliğin arttırılması, meydana gelen olayların faillerinin kısa sürede yakalanması amacıyla;

Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde Motosiklet ve Bisikletli Polis Timler Amirliği faaliyet yürütmektedir. İlimiz Motosikletli ve Bisikletli Polis Timler Amirliğinin mevcut personeline (16) personel takviye edilmiştir. Bu personele 23 Eylül 18 Ekim 2019 tarihleri arasında (26) gün boyunca Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen eğitici personel ile Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim kursu almaları sağlanmıştır. Ayrıca Motosikletli ve Bisikletli Polis Timler Amirliği motor filosuna 17 Temmuz 2019- 04 Ekim 2019 tarihleri arasında (7) adet Motosiklet takviyesi yapılmıştır.

Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Dr.Ömer Urhal'ın da katılımları ile 17.10.2019 (Perşembe) günü saat:17.00'de İlkadım Sevgi Parkı Sevgi Kafe Arkasında bulunan ve eğitim yeri olarak kullanılan alanda Motosikletli ve Bisikletli Timler Büro Amirliğinin (Yunuslar) kurs bitirme etkinliği yapılacaktır'' denildi.