Revizyon

Revizyon

Sercan Bayram'ın kaleminden...

Samsun Haber: Manisa FK maçının ardından yaşanan belirsizlikler öncelikle Diyarbakır deplasmanından alınan beraberlikle, ardından da İlyas Kubilay ve Bahattin'in kadro dışı kalmasıyla devam etti.

Her ne kadar İrfan hocanın yapmış olduğu açıklamalar farklı olsa da, durumun performans nedeniyle değil, takım içindeki (özellikle futbolcular arasındaki) bazı sıkıntılardan kaynaklandığı hissediliyor. İşin ayrıntısını bilmiyoruz.

Futbolcuların kendi arasında mı, yoksa yönetim ya da teknik kadroyla mı alakalı bir durum var muallak. Ancak yine de bir an önce bu sorunların çözülüp, nihai hedefe yürümenin önemini kavramak gerekiyor.

Maçtan önce öğrendiğimiz İlyas Kubilay ve Bahattin'in maç kadrosunda olmaması olayı ilginç bir karşılaşma izleyeceğimizin sinyallerini vermişti.

İlyas'ın düşüşteki performansına daha önce de değinmiştik ama yine de kadro dışı kalacak kadar kötü müydü diye düşünmedim değil.

Ancak takım içinde dışarıya yansımayan bazı sorunlar varsa ve bu sorunlar takım içerisindeki huzuru olumsuz etkiliyorsa bu karara saygı duymak gerekir.

Sonuçta Samsunspor birkaç futbolcuya bağımlı kalan bir takım olmamalı. Bu gözler Serkan Aykut'un bu takımda kadro dışı kaldığını gördü en nihayetinde.

Bahattin konusunda ise olayın performans tabanlı olmadığı gayet açık. Çünkü oynadığı maçlarda istekli ve sonuç endeksli bir futbol sergilemişti.