Emektar daire başkanına vefa

Emektar daire başkanına vefa

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde uzun yıllar hizmet ettikten sonra emekli olan Ömer Ulubay'a mesai arkadaşlarından jest...

Geçtiğimiz ay emeklilik dilekçesi vererek görevine veda edenSamsun Büyükşehir Belediyesi'nin daire başkanlarından inşaat mühendisiÖmer Ulubay'a mesai arkadaşları bir akşam yemeği vererek vefa gösterdiler.

Çeşitli görevlerde bulunduktan sonra uzun süre İmar İşleri Daire Başkanlığı görevi yürüten Ömer Ulubay, son olarak Trafik İşleri Daire Başkanı olarak çalışıyordu.

Belediye Meclisi kararıyla Trafik Hizmetleri Daire başkanlığının kapanmasının ardından emeklilik kararı alan Ulubay için verilen yemekte mesai arkadaşları adına bir konuşma yapan şube müdürüAkın Üner, "O bizim için bir amirden öte abi idi ve hep öyle kalacak. Dürüstlüğü, devletçiliği ve göreve sadakatiyle örnek bir kamu görevlisiydi. Kendisine emeklilik yaşamında sağlık ve afiyet diliyoruz." dedi.

Ömer Ulubay ise arkadaşlarına teşekkür için söz alarak "Çok duygulandığımı ve hislerimi ifade etmekte zorluk çektiğimi söylemeden edemeyeceğim. Emekliliğim vesilesiyle bana bu güzel akşamı yaşatan mesai arkadaşlarıma müteşekkirim. Bundan sonraki hayatım boyunca iş hayatında edindiğim dostları kaybetmemeye özen göstereceğim." diye konuştu.