Müge Anlı'da şok görüntüler!

Müge Anlı'da şok görüntüler!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Nazife Demirel'ın görüntüleri programa damga vurdu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Afyonkarahisar'da 23 Ağustos günü şüpheli bir kazada yaşamını yitirdiği iddia edilen Tuncay Demirel'in ölüm nedeni araştırılıyor.

45 yaşındaki Tuncay Demirel'in eşiNazife Demirel ve yasak aşkı Yasin bey tarafından planlı bir şekilde öldürüldüğü iddia edildi. Nazife Demirel'in Müge Anlı dahil bir çok kişinin gördüğü uygunsuz görüntüleri de iddiaları güçlendirdi. İddiaların odağındaki Nazife ise yasak aşkı ve ölen eşi hakkında herkesi şoke eden itiraflar yaptı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken kocasını öldürtmekle suçlanan Nazife Demirel, gece kulübünde çalıştığı ve kocasının da bundan haberdar olduğunu belirterek uygunsuz görüntüleri için şu açıklamayı yaptı: "O gün işe gitmiştim. Sabah kalktığımda telefondan çekilmiş videoları gördüm. Nasıl çekildi nereye atıldı hiç bir bilgim yok. Karakola gittim şikayetçi oldum Yasin'de. Yasin yaptı diye düşündüm. Sonrada o yapmamıştır diye şikayetimi eşimden habersiz aldım. Yasin'le aramazda bir gönül ilişkisi var. Ama öyle büyük bir gönül ilişkisi yok."