Taraftar daha ne yapsın?

Taraftar daha ne yapsın?

Sercan Bayram'ın kaleminden...

Samsun Haber: Afyon deplasmanından alınan üç puan, Manisa maçı öncesinde gerçekten çok iyi olmuştu.

Bu maça kadar şehirde oluşan atmosfer ve ilgi stadın neredeyse tamamını dolduracak düzeye geldi. Lider olan rakibimiz ise ligde oynadığı bütün maçları kazanmanın verdiği özgüven duygusunu yaşıyordu.

Ancak bir önceki maçta takımlarının en önemli oyuncularından, belki de ne önemlisi olan Volkan Okumak'ın ayağı kırıldı. Bu nedenle Samsun'a ondan yoksun gelmek zorunda kaldılar.

Bizim için de liderlik fırsatı yakalamak ve direkt rakibimiz olan Manisa'ya ilk yenilgisini tattırabilmek adına çok kritik bir maç olacaktı.

 Öncelikle taraftarlarımız büyük bir tebriği hak ediyor. Herkes üzerine düşen görevi yapmış, tribünleri doldurmuş durumdaydı.

Maçın başında ise fedakar bazı taraftarlarımızın hazırlamış olduğu konfetilerle de oldukça güzel görüntüler ortaya çıktı.

Ancak herkesin içinde beslediği liderlik umudu maalesef takımın aşırı kötü oyunuyla yerle yeksan oldu.

 Bir önceki Afyon maçının kadrosuna bakacak olursak, Manisa FK karşısında sadece Samet Asatekin'in yerine Ahmethan Köse in değiştiğini gördük.

Geri dörtlümüz yine Gökhan Meral, Yalçın, Erkam ve Caner'den oluştu. Ancak stoper tandeminde çok büyük sıkıntılar yaşadığımız bir maçı geride bıraktık.

Erkam'ın alışılmadık etkisiz oyunu, Yalçın'ın ise yaptığı bireysel hatalar rakibin birçok gol pozisyonuna girmesine neden oldu. Caner ve Gökhan Meral ise diğer bölgelere nazaran daha aktif göründüler.

Tabiri caizse kötünün iyisi durumundaydılar. Ön libero mevkiine baktığımızda ise tam bir fiyasko yaşadık.