Samsunspor Manisa FK maçı canlı yayın nasıl izlenir?

Samsunspor Manisa FK maçı canlı yayın nasıl izlenir?

TFF 2.Ligin 6. Haftasında Manisa FK ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor'da taraftarlar maçı canlı olarak takip etmek istiyor. Samsunspor Manisa FK maçı canlı yayın nasıl izlenir? Merak edilen bütün sorular haberimizin detayında.

Yılport Samsunspor Samsun 19 Mayıs Stadı’nda ligin zirvesindeki takımManisa FK ile karşı karşıya gelecek. Taraftarların karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken maça gidemeyecek olanlar ve gurbetteki vatandaşlar maçı canlı olarak takip etmek istiyor. Samsunspor - Manisa FK maçı canlı yayın nasıl izlenir? Merak edilen bütün sorular haberimizin detayında.

SAMSUNSPOR MANİSA FK MAÇI CANLI YAYIN

Saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan Samsunspor Manisa FK karşılaşması Samsunspor web TV üzerinden yayınlanacak. Maçı takip etmek isteyenlerin 11.80 TL ücret ödeyerek şifre almaları gerekiyor.

SAMSUNSPOR MANİSA FK MAÇINA ŞİFRE NASIL ALINIR

Yılport Samsunspor maçlarını web TV üzerinden şifreli olarak yayınlanacak. Samsunsporlu taraftarlar kredi kartı üzerinden 11.80 TL ücret ödeyerek şifre alıp maçları izleyebilecek.

SAMSUNSPOR MANİSA FK MAÇI HANGİ KANALDA?

Yılport Samsunspor maçların yayınlanması için Online yayıncılık üzerine faaliyet gösteren Intercode firmasıyla sözleşme imzalayarak kendi evindeki karşılaşmalarını web TV üzerinden yayınlanacağını açıkladı. Samsunspor’un maçlarını canli.samsunspor.org.tr üzerinden izlenebilecek.