Samsunspor taraftarına ücretsiz

Samsunspor taraftarına ücretsiz

Samsunspor taraftarlarının iç saha maçlarını ücretsiz olarak izlemeleri için dönemin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık arasında imzalanan protokol gereği Samsunspor Manis FK maçında da tramvaylar ücretsiz olacak.

Dönemin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık tarafından imzalanan sözleşmeye göreSamunspor’un ulaşım sponsoru SAMULAŞ olmuştu. Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. ile Samsunspor Kulübü arasında imzalanan protokolle Samsunspor kulübü personelleri ve altyapıda oynayan futbolcular kulübe olan ulaşımlarını SAMULAŞ tarafından işletilen raylı sistemle ücretsiz olarak sağlayacaktı. Samsunspor taraftarlarının ise iç saha maçlarının olduğu günlerde stadyuma ulaşımları yine ücretsiz olacaktı.

Bu sözleşme protokolü gereği de bugün oynanacak Samsunspor Manis FK maçında da tramvaylar ücretsiz olacak.

TARAFTARLAR STADYUMA ÜCRETSİZ ULAŞACAK

Samsunspor Kulübünün iç saha maçlarının olduğu günlerde maça gidecek olan taraftarlar ücretsiz ulaşım imkânına kavuştu. Maça gidecek olan taraftarlar paso lig kartlarını göstermeleri durumunda o gün için ücret ödemeyecekler. Aynı şekilde maç için görevlendirilen Samsunspor personeli de kulüpten alacakları tanıtım kartı ile aynı imkânlardan yararlanabilecek. Sözleşme ile SAMULAŞ A.Ş. Samsunspor’un “Kent İçi Ulaşım Sponsoru” olmuştu.